| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Maskara u Zdravlje i Ljepota forumu; jel netko probao ovu Niveinu s dvije četkice...? ako da..kakva je?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Meni je osobno nekako preteska Imam dosta duge trepavice, pa mi kolicina koja se nanosi dosta tesko pada.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 145
![]() | Re: Maskara ja imam MF masterpiece, najbolja dosad, ali samo zbog četkice ono "crno" unutra isto kao kod svih.... ali je fenomenalna, baš mi uvije trepavice i produži ih.... po meni je zbilja najbolja dosad maskara... ni jedna joj nije ravna, samo što mi je kad ju stavim, na početku preteška ali i taj osjećaj prođe....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maskara Citat:
U reklami za tu Niveinu se bas vidi da zenska ima rub od umjetnih trepavica. Trenutno mi je odlicna HR Lash Queen Feline Blacks. Ona zlatno tigrasta. Vuxs; Taj barba ni nema trepavice. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. Zadnji Uredio eva : 26-03-08 u 23:40. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: maskara, rimel, trepavice |
« Krema za ruke
|
rasprodaja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

Imam dosta duge trepavice, pa mi kolicina koja se nanosi dosta tesko pada.. 

U reklami za tu Niveinu se bas vidi da zenska ima rub od umjetnih trepavica.