| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Maskara u Zdravlje i Ljepota forumu; Citat: Pravi autor: eva Meni je o.k. Nije da me odusevila, ali nije losa. U reklami za tu Niveinu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 269
![]() | Re: Maskara Citat:
![]() a Vuxs mislim da ni ne zna što je maskara kao i ostatak muške populacije ![]() ![]()
__________________ Been there,done that.... | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,138
![]() ![]() ![]() | Re: Maskara u svakoj reklami za maskaru cure imaju umjetne trepavice....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,138
![]() ![]() ![]() | Re: Maskara onu double?crvenu? jel produžuje trepavice ili......?
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Maskara Da... Pa poprilično produžuje i ne ostavlja grudice i ona bijela strana nije ka i kod drugih dvostrukih maskara, ova mi je dosad najbolja dvostruka koju san probala...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: vrli novi svijet
Poruka: 9
![]() | Re: Maskara Sve su mi maskare koje sam kupila bile super dok su bile nove,naravno...Do sada mi je najbolja MF 2000...inače volim one sa tanjim četkicama jer si s njima super namackam trepke,super su mi one malo vodenastije dok su mi one malo kremastije poput Colistara i Pupe-katastrofa!never more,never more!!!heheee
__________________ ...show them no fear!...show them no pain... |
| | |
![]() |
| Tagovi: maskara, rimel, trepavice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

U reklami za tu Niveinu se bas vidi da zenska ima rub od umjetnih trepavica.

na čudan način...