| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Najbolji proizvod za prekrivanje podočnjaka? u Zdravlje i Ljepota forumu; Citat: Pravi autor: dzonni oke... za prekrivanje.... al kako ih se rješit 4ever? ima kakva učinkovita 'terapija' ? krema protiv ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | Re: Najbolji proizvod za prekrivanje podočnjaka? čitao sam da je dobar onaj stari recept, šakom u oko, i kad poplavi, uopće se nevide ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolji proizvod za prekrivanje podočnjaka? šljiva na oku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji proizvod za prekrivanje podočnjaka? YSL TE i nije najbolji izbor za one koji imaju pretamne podočnjake, budući da nije korektor, nego highlighter.. ali za one koji imaju svjetlije podočnjake (kao ja) je odličan.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, podocnjaka, prekrivanje, proizvod |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.