Kaje ovo?! Od kad se kumek oženil ćopila nas manija svadbi
No, kako god čestitam
Sory na privatiziranju topića sa ot sadrzajem
Raspravljate o temi Naši kriteriji ljepote u Kozmetika forumu, dio Život i Stil foruma; Počet ću sa zgodom ili nezgodom koja mi se jučer desila... Od svoga 8r nisam prešla 50 kg. Trenutno imam ...
stupid is as stupid does
Kaje ovo?! Od kad se kumek oženil ćopila nas manija svadbi
No, kako god čestitam
Sory na privatiziranju topića sa ot sadrzajem
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Meni mršavo nije lijepo, pa da me ubiješ.
Moja kuma je 168 cm i ima 53 kg (nakon dvoje djece) i kad joj vidim one mršave noge najradije bi plakala od tuge i pitala se "Dobro ženo kako hodaš ti na tome?" A lijepa je za popizditi, crna duga kosa, zeleno-smeđe oči i prekrasno lice.
A znam da bi ona dala svijet da ima sise i guzicu.
Također mi nije jasno kako nekome debelo može biti lijepo. Kad se sjedne, a onaj se špek presavije preko ruba hlača- brate mili nije ni to napeto. A može imati bogovsku facu.
Čudno je raspravljati što je lijepo, a što nije. Ja znam što je meni, a možda ono što se meni gadi je drugom super.
Mada vjerujem da postoji neki univerzalan tip ljepote, pa kad vidiš Monicu Bellucci sumnjam da će itko reći da je ružna.
Konfekcijski broj 38 je lijepoNjegovan izgled je lijep, bijeli ravni zubi su lijepi, pravilne crte lice su lijepe, koža bez dlačica i bora je lijepa...
To je neki moj kriterij.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.