Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Naši kriteriji ljepote

Raspravljate o temi Naši kriteriji ljepote u Kozmetika forumu, dio Život i Stil foruma; Počet ću sa zgodom ili nezgodom koja mi se jučer desila... Od svoga 8r nisam prešla 50 kg. Trenutno imam ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Naši kriteriji ljepote

Počet ću sa zgodom ili nezgodom koja mi se jučer desila...

Od svoga 8r nisam prešla 50 kg.

Trenutno imam 47/ 48 kg na "visinu" od 158cm. Nisam ni mršava, niti debela. Jednostavno sam takve građe gdje se to baš i ne kuži.

Sad, budući da se u 9.mj planiram udavati tražila sam vjenčanice, sa svojom malom učiteljskom plaćom, zakaj bi davala 3500 kn(min) ako istu stvar mogu kupiti za duplo manje (i još zaraditi prodajom)?!

I tako, nazovem ja broj: prodaje vjenčanicu ov 36...

Dobar dan - Dobar dan. Tako, malo pričamo nas dvije i pita ona mene za visinu i kilažu. Nakon rečenoga, začujem "hmm pa neznam kako stanete u 36"

šok i nevjerica!

Odužila sam sa napisanim, htjela sam upitati zar smo mi postali tako bolesno društvo i zar zaista mi žene namećemo same sebi taj neki bolesni kult mršavosti, bezobličnost... ili je to neka skrivena želja i patnja u nekima što nisu dječaci?!
    stupid is as stupid does

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Re: Naši kriteriji ljepote

Kaje ovo?! Od kad se kumek oženil ćopila nas manija svadbi
    No, kako god čestitam
    Sory na privatiziranju topića sa ot sadrzajem
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Naši kriteriji ljepote

Meni mršavo nije lijepo, pa da me ubiješ.

Moja kuma je 168 cm i ima 53 kg (nakon dvoje djece) i kad joj vidim one mršave noge najradije bi plakala od tuge i pitala se "Dobro ženo kako hodaš ti na tome?" A lijepa je za popizditi, crna duga kosa, zeleno-smeđe oči i prekrasno lice.

A znam da bi ona dala svijet da ima sise i guzicu.

Također mi nije jasno kako nekome debelo može biti lijepo. Kad se sjedne, a onaj se špek presavije preko ruba hlača- brate mili nije ni to napeto. A može imati bogovsku facu.

Čudno je raspravljati što je lijepo, a što nije. Ja znam što je meni, a možda ono što se meni gadi je drugom super.
    Mada vjerujem da postoji neki univerzalan tip ljepote, pa kad vidiš Monicu Bellucci sumnjam da će itko reći da je ružna.

Konfekcijski broj 38 je lijepo Njegovan izgled je lijep, bijeli ravni zubi su lijepi, pravilne crte lice su lijepe, koža bez dlačica i bora je lijepa...
    To je neki moj kriterij.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Lajkaj nas na Facebooku