Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Preparati iz kućne radinosti u Zdravlje i Ljepota forumu; Iako obožavam kozmetiku i stalno si kupujem kremice za lice, ulja za tijelo i sl. otkako se sređujem imam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 03:20   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Preparati iz kućne radinosti

Iako obožavam kozmetiku i stalno si kupujem kremice za lice, ulja za tijelo i sl. otkako se sređujem imam neke trikove koji mi zamjenjuju te kupljene proizvode, recimo umjesto pilinga za tijelo napravim si domaći - kuhinjsku sol, maslinovo ulje i par kapi nekog eteričnog ulja u neku malu posudicu izmješam, na kosu prije pranja jednom u par mjeseci stavim maslinovo ulje... nikad nisam imala problema s prištićima ali mi je u zadnje vrijeme počelo izbijat nešto po bradi kad imam pms, i negdje sam pročitala da je dobro stavit propolis kapi, i stavila sam i za dva dana mi je sve nestalo! Ako imate kakvih recepata za maske ili sl. tu napišite..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 17:38   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Preparati iz kućne radinosti

nitko nema preparate iz kuhinje

Ja stavljam na lice štogod mi padne iz frižidera pod ruku

Za lice:

1. bjelanjak smiksam i stavim žlicu meda i kap maslinovog ulja
2. smiksam grožđe zajedno s košticama (to je kao za bore) i stavim isto med unutra
3. jabuke i jogurt (jogurt navodno dobar za kožu)
4. peeling napravim s kukuruznom krupicom i samo stavim neku kremu ili ulje da se ne rasipa

za kosu:

pomiješam bilo koje ulje koje imam: kantarionovo, maslinovo, bademovo... i nekad stavim i žutanjak u nutra. Ali to samo ako ne idem nigdje jer malo smrdi Ali kosa bude super poslije

kako ovo smiješno zvuči, ali najbolji su mi domaći proizvodi pa nek se smije tko god hoće
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 17:42   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa da, najbolja je prirodna kozmetika Ja isto napravim peeling od kukuruzne krupice, nekad to s gelom za tuširanje pomiješam, ali mi je ipak najbolja sol i masl. ulje...

A za to kantarionovo sam čula da je dobro za ožiljke i sve živo, samo ga nisam nikad probala
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 18:22   #4 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

da, navodno je ljekovito. Al ja ga više koristim za prženje na suncu, nego za ožiljke. Sama ga napravim i imam domaće maslinovo ulje pa pocrnim ko mali mulat
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:31   #5 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
da, navodno je ljekovito. Al ja ga više koristim za prženje na suncu, nego za ožiljke. Sama ga napravim i imam domaće maslinovo ulje pa pocrnim ko mali mulat

Vatra je ova skroz desno s decentnim šeširićem, na tufne di se nije namazala maslinovim!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:49   #6 (permalink)
prof. Foruma

rekla sam ti da ne stavljaš moju stiku na internet!!!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 14:16   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
rekla sam ti da ne stavljaš moju stiku na internet!!!
Oprosti, zaigralo se dijete!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 10:48   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 52
Poruka: 35
jogurt se izdvaja iz mase

jagode izbjeljuju zube!
jogurt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 23:42   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-03-08
Poruka: 3
kurtizana se izdvaja iz mase

Tu imate jedan mali clanak i neke recepture: cPanel®
kurtizana je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kucne, preparati, radinosti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103