| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Preparati iz kućne radinosti u Zdravlje i Ljepota forumu; Iako obožavam kozmetiku i stalno si kupujem kremice za lice, ulja za tijelo i sl. otkako se sređujem imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Preparati iz kućne radinosti Iako obožavam kozmetiku i stalno si kupujem kremice za lice, ulja za tijelo i sl. otkako se sređujem imam neke trikove koji mi zamjenjuju te kupljene proizvode, recimo umjesto pilinga za tijelo napravim si domaći - kuhinjsku sol, maslinovo ulje i par kapi nekog eteričnog ulja u neku malu posudicu izmješam, na kosu prije pranja jednom u par mjeseci stavim maslinovo ulje... nikad nisam imala problema s prištićima ali mi je u zadnje vrijeme počelo izbijat nešto po bradi kad imam pms, i negdje sam pročitala da je dobro stavit propolis kapi, i stavila sam i za dva dana mi je sve nestalo! Ako imate kakvih recepata za maske ili sl. tu napišite..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preparati iz kućne radinosti nitko nema preparate iz kuhinje ![]() Ja stavljam na lice štogod mi padne iz frižidera pod ruku Za lice: 1. bjelanjak smiksam i stavim žlicu meda i kap maslinovog ulja 2. smiksam grožđe zajedno s košticama (to je kao za bore) i stavim isto med unutra 3. jabuke i jogurt (jogurt navodno dobar za kožu) 4. peeling napravim s kukuruznom krupicom i samo stavim neku kremu ili ulje da se ne rasipa za kosu: pomiješam bilo koje ulje koje imam: kantarionovo, maslinovo, bademovo... i nekad stavim i žutanjak u nutra. Ali to samo ako ne idem nigdje jer malo smrdi Ali kosa bude super poslije kako ovo smiješno zvuči, ali najbolji su mi domaći proizvodi pa nek se smije tko god hoće ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Preparati iz kućne radinosti Pa da, najbolja je prirodna kozmetika Ja isto napravim peeling od kukuruzne krupice, nekad to s gelom za tuširanje pomiješam, ali mi je ipak najbolja sol i masl. ulje...A za to kantarionovo sam čula da je dobro za ožiljke i sve živo, samo ga nisam nikad probala ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Preparati iz kućne radinosti Citat:
![]() Vatra je ova skroz desno s decentnim šeširićem, na tufne di se nije namazala maslinovim! ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucne, preparati, radinosti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

Ali kosa bude super poslije
kako ovo smiješno zvuči, ali najbolji su mi domaći proizvodi pa nek se smije tko god hoće 

rekla sam ti da ne stavljaš moju stiku na internet!!!