| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; Trazim neki dobar puder za mesovitu kozu lica?Probala sam sve i svasta ali mi se uvek nos zasija posle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-05-06 Lokacija: Serbia,Ellada Godina: 24
Poruka: 23
![]() | Puder Trazim neki dobar puder za mesovitu kozu lica?Probala sam sve i svasta ali mi se uvek nos zasija posle 3 sata i ludim zbog toga.Koje pudere vi koristite namenjene ovom tipu koze?Hvala ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puder Pa stavi neki lagani tekući puder i poslije kad ti se zasjaji samo pređi nekim u prahu...dosta njih hvali od Bourjoisa libre come air (tako nekako)...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Puder Posto ima sve vise cura na ovom forumu pozeljela sam osvjeziti ovu temu! Zanima me koji puder vi koristite i koliko ste zadovoljne njime? (koji vam je tip kože, koliko dugo traje puder, znaci vase osobno iskustvo!)
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puder Moj prvi puder koji sam kupila sa 17, kad sam počela izlazit i šminkat se, bio je MF Lasting performace, i njega stalno kupujem, isprobavala sam ja duplo skuplje ali mi nisu valjali, negdje prije sam kupila od Revlona neki na sniženju i super mi je, gotovo kao MF... samo što sam ja uvijek nezadovoljna i s nijednim nisam oduševljena, tako da još uvijek tražim...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puder Prvi puder koji sam koristila je MF 3 in 1. I nekako je pretezak, pokvarija mi se ten od njega pa sam ga prestala koristit. Sad trenutno koristim od Deborah Color Copy i Manhattan Wonder finish. Svako malo kupim neki drugi puder, nisam vijerna jednome,kako se jedan potrosi, tako kupim neku drugu marku.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: puder |
« Maskara
|
sjajilo za usne »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.