Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; Trazim neki dobar puder za mesovitu kozu lica?Probala sam sve i svasta ali mi se uvek nos zasija posle ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-06, 13:12   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-06
Godina: 24
Poruka: 23
Atina se izdvaja iz mase
Puder

Trazim neki dobar puder za mesovitu kozu lica?Probala sam sve i svasta ali mi se uvek nos zasija posle 3 sata i ludim zbog toga.Koje pudere vi koristite namenjene ovom tipu koze?Hvala
Atina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-06, 14:46   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Puder

Pa stavi neki lagani tekući puder i poslije kad ti se zasjaji samo pređi nekim u prahu...dosta njih hvali od Bourjoisa libre come air (tako nekako)...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 10:02   #3 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Posto ima sve vise cura na ovom forumu pozeljela sam osvjeziti ovu temu!
Zanima me koji puder vi koristite i koliko ste zadovoljne njime?
(koji vam je tip kože, koliko dugo traje puder, znaci vase osobno iskustvo!)

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 14:14   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

evo ja koristim ovaj nosvi od vichy-ja, normateint, i zasad sam prezadovoljna
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 16:52   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Moj prvi puder koji sam kupila sa 17, kad sam počela izlazit i šminkat se, bio je MF Lasting performace, i njega stalno kupujem, isprobavala sam ja duplo skuplje ali mi nisu valjali, negdje prije sam kupila od Revlona neki na sniženju i super mi je, gotovo kao MF... samo što sam ja uvijek nezadovoljna i s nijednim nisam oduševljena, tako da još uvijek tražim...
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 17:43   #6 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Prvi puder koji sam koristila je MF 3 in 1. I nekako je pretezak, pokvarija mi se ten od njega pa sam ga prestala koristit. Sad trenutno koristim od Deborah Color Copy i Manhattan Wonder finish. Svako malo kupim neki drugi puder, nisam vijerna jednome,kako se jedan potrosi, tako kupim neku drugu marku.
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 16:11   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase

Ako si ko ova na avataru onda šta će ti puder ja koristim isključivo max faktor i jako zadovoljna
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 16:41   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: sirena Pogledaj Poruke
Ako si ko ova na avataru onda šta će ti puder

Ako ne nađeš ništa....kupi bilo koji malo bolji puder,i masnija područja prekij sa puderom u prahu,jbg,nema druge
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 17:07   #9 (permalink)
Cobeta

Ova na avataru ima kilu pudera...
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 18:57   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase

To da ,ali ko za to mari ipak je ona faca a bez pudera katastrofa
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: puder

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103