| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; Koristim Niveinu toniranu kremu. Puder mi je pretežak za lice. A često znam ne imati ništa, ili eventualno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puder Koristim Niveinu toniranu kremu. Puder mi je pretežak za lice. A često znam ne imati ništa, ili eventualno malo rumenila ili maskare
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter | Re: Puder Koristim tekuci puder MF Lasting performance vec duze vrijeme i zadovoljna sam pa ne mislim ni mijenjati ili ista drugo isprobavati zasad...
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Puder ja već duže vrijeme vjerna revlonovom puderu za mješovitu kožu....a ako ti se lice sjaji,onda ti je puno bitniji puder u kamenu ili prahu....ja imam deborah puder u kamenu,i dobar mi je.... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 161
![]() | Re: Puder ja uvijek polazim za onom što lakši puder to bolji.. nije loš avene-ov tekući (cijena je oko 120 kn ) ali je lagan, ne izaziva prištiće, odgovara i osjetljivoj koži, ima zaštitni faktor 15 ili 20 (nisam sigurna) a za ljetne mjesece još lakši mi je maybelline pure make up.. cijena cca 50 kn a nemasan je totalno, jedini minus je što nema spf zaštitu..ali dobro.. za to postoje kreme.. nije mi loš ni manhattanov antibakterijski u kamenu, cijena isto cca 50 kn.. fino matira masnu kožu |
| | |
![]() |
| Tagovi: puder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:52.