Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; evo,promijenila sam puder nakon dugo vremena....imam novi vichy-ev......dermablend.....i zadovoljna sam....super mi je,stopi se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 22:50   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: Puder

evo,promijenila sam puder nakon dugo vremena....imam novi vichy-ev......dermablend.....i zadovoljna sam....super mi je,stopi se s kožom,kao da ga ni nema na licu tj daje licu prirodan i prozračan izgled.......
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:31   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja imam Revlonov tekući za mješovitu kožu.
Koristim ga jedno 2 i pol godine i stvarno sam prezadovoljna. Samo što teško nađem svoju nijansu, kao da uvijek prva nestane.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:34   #43 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,220
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

I ja imam Revlonov, dobar je. A uskoro si kupujem onaj novi Vichy, koji je spomenula Petrica, probala sam tester. Imala sam davno njihov Aera Teint, predobar, kao da ga ni nema na koži.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:36   #44 (permalink)
prof. Foruma

Probala sam i ja jedno dvaput frendičin Vichy i bila sam zadovoljna, ali eto...ne znam zašto mi nije palo na pamet da ga i kupim jednom. E pa baš bih mogla sljedeći put.
Ma u biti, meni je važno da nije MF.
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 23:59   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

također,obično cure misle da je max factor dobar.......tek kad pređu na neš tipa revlon,vichy,clinique skuže da je max factor fakat klasa ispod...al dobro,možda nekom i to paše.....ja sam se baš našla sad u ovom vichy-evom,revlon sam stvarno dugo imala,za kombiniranu kožu,al ovaj mi je bolji,jer je laganiji....revlon možda za posebne prilike.....al ovaj definitivno,za sve ostalo.....
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 00:06   #46 (permalink)
prof. Foruma

Slažem se s tobom, MF je zaista pretežak. Koristila sam ga jedno vrijeme u srednjoj školi i samo mi se ten pogoršao, kao i nekolicini mojih prijateljica. Čak mi je i kozmetičarka rekla da ga izbjegavam jer začepljuje pore i kako ga nikako ne valja koristiti stalno i k tome još cijeli dan.
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 19:35   #47 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika hyperactive_anki

Datum registracije: 22-10-07
Godina: 27
Poruka: 41
hyperactive_anki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hyperactive_anki

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
također,obično cure misle da je max factor dobar.......tek kad pređu na neš tipa revlon,vichy,clinique skuže da je max factor fakat klasa ispod...al dobro,možda nekom i to paše.....ja sam se baš našla sad u ovom vichy-evom,revlon sam stvarno dugo imala,za kombiniranu kožu,al ovaj mi je bolji,jer je laganiji....revlon možda za posebne prilike.....al ovaj definitivno,za sve ostalo.....
Slažem se s tobom, ali mislim da je to zato što cijena MF je plafon za mnoge cure/žene.

Di se može kuipti Revlon?
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 22:41   #48 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: hyperactive_anki Pogledaj Poruke
Slažem se s tobom, ali mislim da je to zato što cijena MF je plafon za mnoge cure/žene.
Pa i nije baš da mu se cijena uvelike razlikuje od npr. Revlona ili Vichya, sve ovisi koji točno puder uzimaš, ali neka drastična razlika u cijeni i ne postoji.

Citat:
Pravi autor: hyperactive_anki Pogledaj Poruke
Di se može kuipti Revlon?
Uglavnom u svakoj parfumeriji, osim u DM-u.
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 10:52   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 20-03-08
Godina: 52
Poruka: 35
jogurt se izdvaja iz mase

prvo ti treba dobra krema koja će te matirati. bez dobre kreme-ništa-

puder je dobar svaki od MF-a.

glavno da je oily free
jogurt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 10:25   #50 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Ja koristim od Vichya tekući, al preko tekućeg uvijek još jean put pređen s onin u prahu, al taj koristin od -She seida- i stvarno mi lice izgleda super...
trance_girl7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: puder

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108