| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; evo,promijenila sam puder nakon dugo vremena....imam novi vichy-ev......dermablend.....i zadovoljna sam....super mi je,stopi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Puder evo,promijenila sam puder nakon dugo vremena....imam novi vichy-ev......dermablend.....i zadovoljna sam....super mi je,stopi se s kožom,kao da ga ni nema na licu tj daje licu prirodan i prozračan izgled.......
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Puder Ja imam Revlonov tekući za mješovitu kožu. ![]() Koristim ga jedno 2 i pol godine i stvarno sam prezadovoljna. Samo što teško nađem svoju nijansu, kao da uvijek prva nestane. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Puder I ja imam Revlonov, dobar je. A uskoro si kupujem onaj novi Vichy, koji je spomenula Petrica, probala sam tester. Imala sam davno njihov Aera Teint, predobar, kao da ga ni nema na koži.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Puder Probala sam i ja jedno dvaput frendičin Vichy i bila sam zadovoljna, ali eto...ne znam zašto mi nije palo na pamet da ga i kupim jednom. E pa baš bih mogla sljedeći put. Ma u biti, meni je važno da nije MF. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Puder također,obično cure misle da je max factor dobar.......tek kad pređu na neš tipa revlon,vichy,clinique skuže da je max factor fakat klasa ispod...al dobro,možda nekom i to paše.....ja sam se baš našla sad u ovom vichy-evom,revlon sam stvarno dugo imala,za kombiniranu kožu,al ovaj mi je bolji,jer je laganiji....revlon možda za posebne prilike.....al ovaj definitivno,za sve ostalo.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Puder Slažem se s tobom, MF je zaista pretežak. Koristila sam ga jedno vrijeme u srednjoj školi i samo mi se ten pogoršao, kao i nekolicini mojih prijateljica. Čak mi je i kozmetičarka rekla da ga izbjegavam jer začepljuje pore i kako ga nikako ne valja koristiti stalno i k tome još cijeli dan.
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Starter | Re: Puder Citat:
Di se može kuipti Revlon?
__________________ ^_^ Anki | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Puder Citat:
Uglavnom u svakoj parfumeriji, osim u DM-u.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: puder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:10.

E pa baš bih mogla sljedeći put.