| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Puder u Zdravlje i Ljepota forumu; Estee Lauder ''induvidualist'' baš je super...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: vrli novi svijet
Poruka: 9
![]() | Re: Puder ..općenito kozmetika a i parfemi E.Lauder mi se jako sviđaju... ![]() ..inače što se pudera tiče,nisam nikada koristila osim par puta u životu i to posudila materin Vichy,koji je na meni izgledao katastrofa!!!heheee ..imam jako osjetljivu kožu lica i suvu a i pre svitlu put tako da i kada bi tila nemam pojma što bi kupila... ..možda si kupim od E.Lauder taj koj Agnes ima...(ako ima neka full svitla nijansa) ![]()
__________________ ...show them no fear!...show them no pain... |
| | |
| | #56 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Citat:
![]() Citat:
.
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity Zadnji Uredio Wamp : 27-07-08 u 22:19. | ||
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Puder ne, ništa od avenea nisam imala, osim za zaštitu od sunca (za lice).. bezveze mi to sad kupovat kad sam zbilja s onom maloprije spomenutom kremom prezadovoljna
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
![]() |
| Tagovi: puder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

.