| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi sjajilo za usne u Zdravlje i Ljepota forumu; koja sjajila za usne koristite? ja u svojoj kozmetičkoj torbici posjedujem (idem redoslijedom od najboljeg prema najgorem..): 1. diorovo (neznam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 20
Poruka: 50
![]() | sjajilo za usne koja sjajila za usne koristite? ja u svojoj kozmetičkoj torbici posjedujem (idem redoslijedom od najboljeg prema najgorem..): 1. diorovo (neznam kak se zove) i givenchy pop gloss (masno sam ih platila) 2. nivea beaute volume shine 3.loreal glam shine (sviiiiiijetlo rozo i tamno ljubičasto) 4.catrice (6 sjajila, svakakvih) 5.miss sporty (3 sjajila) i još neka bezvezna... ali ja bih htjela neko pravo sjajilo... pa cure napišite mi neke marke koje su po vama najbolje, i napišite koja vi imate... možda si ja neki od tih kupim... p.s. fakat mi trebate pomoć! već sam se u tim markama izgubila!
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sjajilo za usne Meni najdraže sjajilo za usne je od Clarinsa (ljubičasti), isto nije baš jeftin, bia je 189 kn... Al mi je stvarno predobro...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 20
Poruka: 50
![]() | Re: sjajilo za usne čula sam za to sjajilo.. moja sestra ga ima... jako mi se sviđa, a i nije pretjerano ljepljivo... ja tražim baš sjajilo koje nije uopće ljepljivo...
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 219
![]() | Re: sjajilo za usne najbolja sjajila su od Guerlaina iz linije Kiss Kiss: 41449827-177x150-0-0.jpg
__________________ Been there,done that.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: sjajilo za usne i ja volim guerlain sjajila.... stoje na ustima cijeli dan,ne skidaju se...imam prozirno guerlain.......i diorova su mi super...ona dior kiss.....imam crveni....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjajilo za usne Citat:
Citat:
Čemu to??? Što je to bitno???
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | ||
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjajilo za usne Citat:
Kvalitetna sjajila ispod 150 kuna nećeš naći Ja koristim Diorov ili lancomeov u tubi Citat:
žarko crveni..onako pičkasti ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: sjajilo, usne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:46.