| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi sjajilo za usne u Zdravlje i Ljepota forumu; istina je da su skupa sjajila jedina s kojima ćete bit uistinu zadovoljni....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sjajilo za usne Citat:
Imala sam od Chanela, Collistara, Diora, pa do onog najjeftinijeg Oriflame, i znaš koji mi je bio najbolji? Ajd pogodi. To je sve individualno. Ja inače dajem zeleno svjetlo malo skupljoj kozmetici, jer što sam starija kvaliteta mi je ispred kvantitete, jer se ne trackam toliko koliko sam sa 17, ali ako meni jedan Dior Forever puder odgovara, ne znači da će biti dobar i nekoj tamo Štefici.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sjajilo, usne |
« Krema za ruke
|
Maskara »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

)

Imala sam od Chanela, Collistara, Diora, pa do onog najjeftinijeg Oriflame, i znaš koji mi je bio najbolji? Ajd pogodi. To je sve individualno. Ja inače dajem zeleno svjetlo malo skupljoj kozmetici, jer što sam starija kvaliteta mi je ispred kvantitete, jer se ne trackam toliko koliko sam sa 17, ali ako meni jedan Dior Forever puder odgovara, ne znači da će biti dobar i nekoj tamo Štefici.