Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Što koristite protiv prištića? u Zdravlje i Ljepota forumu; Ja koristim Clean&Clear i nekako mi je najbolji jer je jeftino i djelotvorno.Koristila sam Vichy i to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 18:58   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Što koristite protiv prištića?

Ja koristim Clean&Clear i nekako mi je najbolji jer je jeftino i djelotvorno.Koristila sam Vichy i to je sranje.
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:01   #2 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase
Re: Što koristite protiv prištića?

^^ također
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:12   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Vichy sranje? Nemam baš prištića, tu i tamo mi iskoči koji u pms-u a nedavno sam otkrila da propolis kapi pomažu... ali uglavnom preventivno njegujem lice...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:17   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Isto kao Wamp. Jedino što posebno koristim je Acne stop- maska od afrodite i čini mi se da djeluje.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:57   #5 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Godina: 7
Poruka: 2,504
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

najbolje protiv tzv. nejebica (pristeva) je bubanje..., def. dokazano
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 19:58   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Poruka: 423
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Gratakažu
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 20:31   #7 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
Potpisujem. Dokazano i teoretski i empirijski (praktično).
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:07   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
Aha, zato ja nemam prištiće...zanimljivo, vidi ti to

Inače, odem kod kozmetičarke svakih tri mjeseca, a i od nje uzmem neke kremice, pilinge... od Maria Galland (neloše, neloše ) i da ponekad korektor onaj zeleno-krem iz Avona.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:24   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-04-07
Godina: 21
Poruka: 114
baja_bajic se izdvaja iz mase

štemajzl
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:37   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja sam imala prije neku glupost od oriflamea,sad koristim Clean&Clear za osjetljivu kožu i dobro mi je.Uostalom nemam puno prištića tu i tam koji sitni.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koristite, pris tica, protiv, sto

« upooooooooooomoć! | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103