| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Što koristite protiv prištića? u Zdravlje i Ljepota forumu; Ja koristim Clean&Clear i nekako mi je najbolji jer je jeftino i djelotvorno.Koristila sam Vichy i to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Vichy sranje? Nemam baš prištića, tu i tamo mi iskoči koji u pms-u a nedavno sam otkrila da propolis kapi pomažu... ali uglavnom preventivno njegujem lice...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Što koristite protiv prištića? Citat:
Potpisujem. Dokazano i teoretski i empirijski (praktično).
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Citat:
Inače, odem kod kozmetičarke svakih tri mjeseca, a i od nje uzmem neke kremice, pilinge... od Maria Galland (neloše, neloše ) i da ponekad korektor onaj zeleno-krem iz Avona. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Ja sam imala prije neku glupost od oriflamea,sad koristim Clean&Clear za osjetljivu kožu i dobro mi je.Uostalom nemam puno prištića tu i tam koji sitni.
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: koristite, pris tica, protiv, sto |
« upooooooooooomoć!
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

Nemam baš prištića, tu i tamo mi iskoči koji u pms-u a nedavno sam otkrila da propolis kapi pomažu... ali uglavnom preventivno njegujem lice...

a 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!