| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Što koristite protiv prištića? u Zdravlje i Ljepota forumu; ne...maj tata ima vecu kitu od tvojeg....hehehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što koristite protiv prištića? ...za kožu nije bitno kak se krema zove i koliko dođe ! inače nije uvjet ako trojici odgovara vichy (ili bilo koja druga krema) da će i četvrtom. dobro je isprobati više njih pa koja najbolje odgovara...ako nije na vašu volju, dobro je posjetit kozmetičarku, zna dati dobar savjet nakon nanošenja boli.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što koristite protiv prištića? tko stvarno ima problema sa prištićima najbolje da ode u apoteku i traži klindamicin (tonik) i girodal kremu...može bez recepta,nije skupo a djelotvorno...to oni prave u apoteci...tonik je sa antibioticima neka mješavina,a krema od gline |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 25
Poruka: 56
![]() | Slažem se sa Ivanom da je klindamicin super,međutim to je antibiotik i kao svaki drugi iz reda lijekova tog djelovanja treba paziti kada ga i kako primjenjivati,odnosno ne koristiti ga ako to stvarno nije potrebno. Klindamicin se stavlja u malim kolicinama samo na akne koje su akutne odnosno upaljene kako bi bakterije koje su tu upalu i razvile uništio. Inače za akne koje su normalne u pubertetu super su proizvodi koji za početak čiste lice odnosno gelovi za umivanje..tipa Avene gel za umivanje koji je za osjetljivu kožu i umirujučeg je djelovanja te što je najbitnije,antibakterijski je. Nakon umivanja treba dobro osušiti kožu lica sa čistim ručnikom (nakon jedne uporabe ručnik više ne smatramo čistim) te namazati sa jednom od krema koje sadrže AHA kiseline koje sprečavaju daljnje razvijanje akni.. Jedna od tih krema koja je provjerena jest Uriage krema sa AHA kiselinama. Naravno uz sve te kreme,gelove..treba paziti na ruke kojima često radimo nešto po licu a koje su najveći prijenosnik bakterija,također prehrana koja treba sadržavati što više povrća a samim time i vitamina također igra važnu ulogu u spriječavanju nastanka akni.... ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-08 Lokacija: Balkan
Poruka: 15
![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Clean&Clear sam koristila i ništa. Trenutno sam "na" Garnieru. A koristila sam: Neutrogena , Oriflame gel od čajevca Clindamicin (sli on je samo na recept) Balea itd.Uglavnom, svašta sam isprobala ali nema lijeka protiv mitesera! Oni Nivea flasteri su sranje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koristite, pris tica, protiv, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

a 

, Oriflame gel od čajevca
Clindamicin