| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi Što koristite protiv prištića? u Zdravlje i Ljepota forumu; Meni je od Vichya pjena za čiščenje lica odlična, a prije nje san ih puno koristila i niti jedna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što koristite protiv prištića? Meni je od Vichya pjena za čiščenje lica odlična, a prije nje san ih puno koristila i niti jedna mi još nije ovako "pomogla"... Još mi je oke od Neutrogene (visibly clear)... Ja san još u pubertetu pa iman malo kitičnije lice vjerojatno od svih vas, al zadnjih misec dana mi lice nikad nije bilo čišće... A znate zašto?! Odrekla san se čokolade za korizmu i virujte mi lice mi je sad prva liga... Znate onu poznatu "za ljepotu se treba trpit"!!! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 276
![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Ja sam sva čuda isprobala, mogu reći da ni one skupe markice iz ljekarne nisu pomogle, već Afrodita "vlažilna krema", od kamilice, zelenog čaja & čajevca. Savršeno! Preporučujem svima jer je fantastična, ugodna, lagana, koža diše, i za dan i za noć, savršeno djeluje, hrani kožu, a cijena je pristupačna: oko 45 kn. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-04-08 Lokacija: vrli novi svijet
Poruka: 9
![]() | Re: Što koristite protiv prištića? Citat:
Imam jako osjetljivu kožu i suhu a pokoji prištić dobijem prije i za vrijeme menge i kada se izživciram... Jedine kreme koje podnosim u svoj toj masi svega i svačega što sam probala su:Sisley-eva krema od lipe i sljeza za suhu i osjetljivu kožu ,Vitaskin-ova za suhu i osjetljivu i neponovljivi Becutan!!!
__________________ ...show them no fear!...show them no pain... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 4
![]() | Re: Što koristite protiv prištića? ja sam potrošila para i para na te kreme za prištiće, i na kraju sam našla nekog dermatologa koji mi je rekao da je to bakterija i da mi je klimicin i neku antibiotsku kremu i antibiotike, koje sam pila 50 dana. i popravilo se, samo još ove flekice da se uklone, i bit će super. to prije menge, tu ništa ne pomaže, hehe |
| | |
| | #38 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što koristite protiv prištića? napijem se pa zaboravim na njih i na sve ostalo hvala bogu inache avon clearskin to koristim tak i tak za sve
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter | Re: Što koristite protiv prištića? ne tolko poznata firma La roche posay me totalno iznenadila kad sam probala njihovu kremu Effaclar K . Nešta neviđeno! Inače nemam problema s prištićima,jedino kad jedem čokoladu i kada imam erm "ženske radosti" .. Kremu stavim navečer na prištić ili na prištić "u nastajanju".. i ujutro ništa! zbilja neš neviđeno.. Možete si nabaviti testere pa probati.. al isplati se kupiti.. ![]()
__________________ Temporary pain, eternal shame To take part in this devil`s chess game Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
![]() |
| Tagovi: koristite, pris tica, protiv, sto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

a