Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota > Kozmetika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kozmetika Raspravljate o temi Što koristite protiv prištića? u Zdravlje i Ljepota forumu; Meni je od Vichya pjena za čiščenje lica odlična, a prije nje san ih puno koristila i niti jedna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 10:32   #31 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7
Re: Što koristite protiv prištića?

Meni je od Vichya pjena za čiščenje lica odlična, a prije nje san ih puno koristila i niti jedna mi još nije ovako "pomogla"... Još mi je oke od Neutrogene (visibly clear)... Ja san još u pubertetu pa iman malo kitičnije lice vjerojatno od svih vas, al zadnjih misec dana mi lice nikad nije bilo čišće... A znate zašto?! Odrekla san se čokolade za korizmu i virujte mi lice mi je sad prva liga... Znate onu poznatu "za ljepotu se treba trpit"!!!
trance_girl7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 20:24   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 276
Ladychocholate se izdvaja iz mase

Ja sam sva čuda isprobala, mogu reći da ni one skupe markice iz ljekarne nisu pomogle, već Afrodita "vlažilna krema", od kamilice, zelenog čaja & čajevca. Savršeno! Preporučujem svima jer je fantastična, ugodna, lagana, koža diše, i za dan i za noć, savršeno djeluje, hrani kožu, a cijena je pristupačna: oko 45 kn.
Ladychocholate je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 10:35   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 611
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

ulje čajevca-smrdi ko kuga ali i pomaže!
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 15:06   #34 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika air raid sirene

Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 9
air raid sirene se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ladychocholate Pogledaj Poruke
Ja sam sva čuda isprobala, mogu reći da ni one skupe markice iz ljekarne nisu pomogle, već Afrodita "vlažilna krema", od kamilice, zelenog čaja & čajevca. Savršeno! Preporučujem svima jer je fantastična, ugodna, lagana, koža diše, i za dan i za noć, savršeno djeluje, hrani kožu, a cijena je pristupačna: oko 45 kn.
A čuj,sve ovisi od osobe do osobe...ja sam nedavno kupila upravo tu tvoju kremu i toliku mi je katastrofu na licu napravila da si to ne možeš zamisliti!!!
Imam jako osjetljivu kožu i suhu a pokoji prištić dobijem prije i za vrijeme menge i kada se izživciram...
Jedine kreme koje podnosim u svoj toj masi svega i svačega što sam probala su:Sisley-eva krema od lipe i sljeza za suhu i osjetljivu kožu ,Vitaskin-ova za suhu i osjetljivu i neponovljivi Becutan!!!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 15:10   #35 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,982
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

redovno bubanje
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 13:10   #36 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 4
tončka se izdvaja iz mase

ja sam potrošila para i para na te kreme za prištiće, i na kraju sam našla nekog dermatologa koji mi je rekao da je to bakterija i da mi je klimicin i neku antibiotsku kremu i antibiotike, koje sam pila 50 dana. i popravilo se, samo još ove flekice da se uklone, i bit će super.
to prije menge, tu ništa ne pomaže, hehe
tončka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 20:22   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-05-08
Poruka: 44
amelie2 se izdvaja iz mase

ja nemam baš velikih prištića ali ih ipak imam i kad ništa ne koristim pogorša mi se stanje.imam uglavnom sve proizvode od eucerina i super sam zadovoljna
amelie2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 22:00   #38 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

napijem se pa zaboravim na njih i na sve ostalo hvala bogu

inache avon clearskin to koristim tak i tak za sve
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 22:22   #39 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,342
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Sex

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-08, 22:06   #40 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Hypnotic poison

Datum registracije: 23-07-08
Godina: 16
Poruka: 59
Hypnotic poison se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hypnotic poison

ne tolko poznata firma La roche posay me totalno iznenadila kad sam probala njihovu kremu Effaclar K .
Nešta neviđeno!
Inače nemam problema s prištićima,jedino kad jedem čokoladu i kada imam erm "ženske radosti" ..
Kremu stavim navečer na prištić ili na prištić "u nastajanju".. i ujutro ništa! zbilja neš neviđeno..
Možete si nabaviti testere pa probati..
al isplati se kupiti..
And try to survive your stupidity
Hypnotic poison je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koristite, pris tica, protiv, sto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111