| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi upooooooooooomoć! u Zdravlje i Ljepota forumu; e cure upoooomoć! meni i mojoj curi je uskoro godišnjica veze, i moram joj nešto od kozmetike kupiti.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-08 Lokacija: berlin Godina: 21
Poruka: 15
![]() | upooooooooooomoć! e cure upoooomoć! meni i mojoj curi je uskoro godišnjica veze, i moram joj nešto od kozmetike kupiti.... a ne znam šta bi... možda neki parfem ili nešto?.... e cure fakat pomagajte.... nemam blage o kozmetici... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upooooooooooomoć! Jebach... kupi joj durex ring... nije kozmetika, al je u dmu odmah do nje.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upooooooooooomoć!
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upooooooooooomoć! Zašto bi joj uopće kupovao kozmetiku ![]() Što god kupiš, sigurno ćeš pogriješiti. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upooooooooooomoć! Zašto bi tio bio zadovoljniji od nje... pa ring nema na tvoj užitak gotovo nikakav utjecaj...
| | |
| | #10 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: upooooooooooomoć! Citat:
teško je pogoditi što koja Žena voli Citat:
opiši mi kako izgleda..koliko ima godina .pa ću ti reći što da joj kupiš ![]() Citat:
stoji
__________________ Mistress Ancksunamun | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmetika, upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:37.

stoji