| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kozmetika Raspravljate o temi upooooooooooomoć! u Zdravlje i Ljepota forumu; super petrice, samo tako. svaka čast za dres barcelone... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: upooooooooooomoć! Citat:
![]() btw kad sam vidila naslov zeme misla sam da je neš grozno da neko ima nekih velikih problema s licem ili nećim a ono šta kupiti curi hehehe kupi joj vlažne maramice za baby guzu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: upooooooooooomoć! Upomoć i tebi... Da, da... A kaj bum ja kupil svome pesu? Ha? Uskoro mu je godišnjica kastriranja... Možda da hitim slični post... Ili, ili? ![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: upooooooooooomoć! hmmm... pa ja bih ti predložila da mu ništa ne kupiš jer bi samo budale kupovale za godišnjicu kastriranja psu poklon... ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: upooooooooooomoć! Citat:
kupi joj kozmeticki kofercic i unutra stavi jos neku sumu love za koju ce si ona sama kupiti sta treba... | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: upooooooooooomoć! Citat:
![]()
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmetika, upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:48.

super petrice, samo tako. svaka čast za dres barcelone