| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Afrički tvor u Život i Stil forumu; imam ja jednog tvorica...citam tu,kao da smrdi...pa malo je smrdio dok ga nisam kastrirala i sad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1
![]() | Re: Afrički tvor imam ja jednog tvorica...citam tu,kao da smrdi...pa malo je smrdio dok ga nisam kastrirala i sad je ok..jednom mjesecno ga okupam i super...ako ga zelite nabaviti,napravite to odmah.nema mi vece srece kad se probudim a on me gleda iz gajbe i ceka da se poigramo..najdraze mi je kad nesto pisem a on mi skoci na tipkovnicu...trazi dosta paznje,al je vraca s puno ljubavi... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Afrički tvor tvor je tvor, bio on afrički, indonezijski, turkmenistanski... daj zabriji, neko te pita kojeg ljubimca imaš, ti odgovaraš tvora ljudi ne znaju kaj će pa idu pripitomljavat razne živine, pusti te ih nek žive svoj život u divljini, ima pasa, mačaka, zamoraca, hrčaka, riba, kornjača... nema potrebe ići u krajnosti...
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 12
![]() ![]() | Re: Afrički tvor cisto zbog informacije - evropski tvor (evroazijski , elem) je dulje covjekov pratilac nego macka - u Evropi je s pojavom domace macke tvor postupno potisnut... [IMG] [/IMG]evo nase "klincadije", kad su bili majeni, sad su veliki ... matea - precesto ga kupas, to nije narocito dobro za njega ako nisi vec clan, dodji na Ferrets of Croatia - ima stosta zanimljivo za procitati + gomila tvorova i njihovih ljudova Zadnji Uredio vragana : 16-11-07 u 03:32. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 1
![]() | e ja nabavio tvora prije par mjeseci i jos malo cemu vrijeme parenja pa bi trebo nac sposobnog muzjaka da ju oplodi...negdje u okolioci osijeka... ![]() ![]() ![]() pa ak zna neko nesto nek mi kaze sta zna pa da ja to isto onda znam.... Zadnji Uredio Wamp : 01-02-08 u 13:49. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 12
![]() ![]() | Re: Afrički tvor Citat:
jel znas ti ista o uzgoju tvorova? ako ne znas - mami i toj mladjariji ce trebati pravo pravcato cudo da prezive i odrastu u zdrave jedinke + u "takvom" uzgoju tvorica ima ljubavi (i treba dosta vremena, strpljenja i ZNANJA), ali ne i novca - mislite o tome... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: africki, tvor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:10.

[/IMG]