| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Afrički tvor u Život i Stil forumu; Baš super, već od djetinjstva ih privikava na ožujsko... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Afrički tvor slatki su mi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Afrički tvor preslatki su ja bi jednog ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Starter | Citat:
![]() Citat:
ZNAS STA JE NAJBOLJE? VEZU SE SAMO ZA JEDNU OSOBU, JAKO SU EMOTIVNI, PONEKAD STRAŠLJIVI, MALO SE TESKO NAUČE DA OBAVLJAJU NUŽDU NA MJESTU KOJE IM ODREDIŠ. NISU KAO MAČKE STA SE TOGA TOČE. JA TI VODIM SVAKODNEVNO BORBU SA NJIME OKO TOGA, ALI RECIMO DA ZADNJIH PAR MJESECI TO RADI DI TREBA. SVAKO TOLIKO MU SE OMAKNE. HEHE MA GLEJ, ZAKON SU! NADAM SE DA CU OVO PROLJEĆE USPJETI NABAVITI BIJELOG TVORIĆA.... ![]() Koristi edit, multiquote i ne piši velikim slovima! Zadnji Uredio daidza : 20-02-08 u 17:01. | ||
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter | Re: Afrički tvor [quote=vragana;363810]africki tvor - taj naziv se valjda koristi samo ovdje lol to sa otklanjanjem analne zlijezde rade jos jedino amerikanci (dok ne ukapiraju, oni i sterilisu tvorove prerano i imaju jako puno bolesnih zivotinja) - u evropi je to odnedavno KAZNJIVO, a i svi ostali su odavno ukapirali da ta zlijezda ne utice na miris tvora MISLIM DA SE MALO DOSTA VARAS STA SE TICE ZLIJEZDE I MIRISA TVORA, AI SAME KASTRACIJE...DA LI ZNAS DA NEKASTRIRANI TVORIĆI, MUZJACI I ZENKE, AKO ZA VRIJEME PARENJA NEMAJU SA KIME SE PARITI OBOLIJEVAJU OD TESKE I CESTO SMRTONOSNE BOLESTI. VECINOM SE TO DOGAĐA SA ZENKAMA JER IM SE UPALI MATERNICA.NE ZNAM SADA KAKO SE ZOVE TAJ HORMON KOJI TO UZROKUJE....BILO TI JE PRED NEKIH MJESEC DANA CAK I NA KUĆNIM LJUBIMCIMA O TOME......DOSAO JE LIK SA PREKRASNIM BIJELIM TVOROM KOJI VEC IMA NEKOLIKO GODINA I PRIČAO KAKO GA JE MORAO OPERIRATI I KASTRIRATI JER SE MALECKOJ UPALILA MATERNICA A NIJE SE IMALA S KIME PARITI SVIH OVIH GODINA. DAKLE, JA TO PREPORUCUJEM.... IMAM JEDNOG TVORA - VIDI SE NA SLICI, I MI SMO GA RADI NJEGOVOG ZDRAVLJA KASTRIRALI ODMAH. DOKAZANO JA DA ZIVE DUZE, KVALITETNIJE, DA SU ZDRAVIJI ITD ITD. I DA, TA ZLIJEZDA UTJECE NA MIRIS I NA PONASANJE TVORICA. DOK JE NEKASTRIRAN IMA POPRILICNO JAK I NEKOME NEUGODAN MIRIS. MOJ TVOR ZNA PONEKAD ISPUSTITI SMRADAC-TAKO JA TO ZOVEM.....KAO DA PRDNE I VJERUJ MI DA SVI BJEŽIMO ![]() MA NIJE TO TAKO STRASNO, VISE JE SMIJESNO.... STO SE TIČE TVOROVA U DIVLJINI, ONI ZIVE U AMERICI I NA RUBU SU ISTREBLJENJA. POSTOJE CIJELI TIMOVI LJUDI KOJI SE BAVE TIME DA IH ZASTITE I UZGOJE U KAVEZIMA DA BI IH KASNIJE PUSTILI NA SLOBODU. SVAKA IM CAST NA TOME. IMAS NA NETU, AKO TE ZANIMA, SAMO UPISES BLACK FOOTED FERRET.... POZDRAV |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 30
Poruka: 12
![]() ![]() | Re: Afrički tvor [quote=kaelee6;780970] Citat:
uklanjanje analne zlijezde nema veze s kastracijom...to je okrutna i nepotrebna praksa!!! miris koji proizvodi analna zlijezda nema veze s mirisom nekastriranog polno zrelog muzjaka... da, kastracija zenke je neophodna ako se zenka nece pariti nesparena zenka moze dobiti anemiju i UMRIJETI!!! upala maternice je potpuno druga prica - to se moze dogoditi i zenki koja ima partnera ili je vec imala okote... kastracija muzjaka nije neophodna ukoliko vam ne smeta njegov specifican miris koji luci koza pod uticajem SPOLNIH hormona...ne postoji nikakva opasnost po zdravlje muzjaka ako ga ne kastrirate... tvorice ne treba kastrirati prerano jer i to nosi odredjene rizike - najbolje je u dobi od 6 mjeseci pa dalje... estrus se kod zenke moze, do odredjene mjere, kontrolirati tako da zivotinjica manje boravi na izlozena svjetlu i prevelikoj toploti... bilo bi dobro da tekst prvo procitas pa onda komentiras takodjer, bilo bi dobro da naucis razlikovati analnu zlijezdu, hormone i maternicu... ![]() sto se black footed ferreta tice - to nije ista zivotinja kao domaci tvor; srodne jesu, ali ISTE NISU... eto. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter | Re: Afrički tvor čujte, jel bi mi netko mogao dat informacije jer bi htjela nabavit jednoga po mogućnosti ženku. tamo su mi slatki i vrckavi kao ja. znam sve bitno o njima šta bi trebala znat samo mi jedan fali =D. imam 14 godina i iz splita sam pa bi htjela da mi neko javi. unaprid hvala! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Afrički tvor ![]() ![]() ja cu se upisat aj sad napastuj jadnog tvora ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: africki, tvor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.

slatki su mi