| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi americki staford u Život i Stil forumu; ljudi...uskoro(dva i pol-3 mjeseca) cu dobiti malenog amstafa....i u dilemi sam oko imena.... uzet cu si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | americki staford ljudi...uskoro(dva i pol-3 mjeseca) cu dobiti malenog amstafa....i u dilemi sam oko imena.... uzet cu si malenog muskica...imam nekoliko imena u izboru ali nisam jos odlucio...pa ako bi mi htjeli predlozit neka imena...ali nista onako tipa BOBI REX FIDo...nesto pametno i konkretno vise vezano za mitologiju...hvala vam ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-07 Lokacija: Opatija Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: americki staford ova imena koja si navela, nisu bas vezani za mitologiju... ali evo ti, ako ce ti biti od pomoci ... Dog Names, puppy names - find male or female dog names |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford evo ljudi moji da podijelim srecu sa vama...malo se sve oduzilo, ali napokon je jucer frendova kuja (amstaf) okotila 6 mališa....među njima je i jedan moj, samo sto ga jos nisam odabrao ![]() evo nekoliko slika ponosne majke Sofije i mališa: DSC02936.JPGDSC02939.JPGDSC02931.JPGDSC02925.JPGDSC02924.JPGDSC02914.JPGDSC02929.JPGDSC02937.JPG
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford evo jos nekoliko slika....malo su mutne al jbg DSC03021.JPGDSC03019.JPGDSC03018.JPGDSC03016.JPG DSC03014.JPGDSC03012.JPGDSC03004.JPGDSC03000.JPG
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford evo jos koja svijeza slika....pred 2 dana su progledali mali slatkisi ![]() ![]() ![]() DSC03132.JPGDSC03127.JPGDSC03125.JPGDSC03126.JPG DSC03123.JPGDSC03119.JPGDSC03114.JPGDSC03102.JPG DSC03100.JPGDSC03094.JPG
| | |
![]() |
| Tagovi: amercki staford, psi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

Obožavam staforde...