| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi americki staford u Život i Stil forumu; lijepi psi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford da ne bi zamrla ova tema evo nesto novo...mom Sion je danas prvi rođendan ....proslo je uzasno brzo i ni u jednom trenutku nisam pozalio(ne samo ja nego i svi moji ukucani) sto sam se odlucio za staforda, predivno, njezno, inteligentno, zaigrano bice...definitivno najbolji prijatelj kojeg covjek moze imati...danas nakon godinu dana ima oko 35kg, opseg glave mu je 52 cm ![]() DSC00058.jpgDSC00066.jpgDSC04256.JPG DSC04243.JPGDSC04233.JPGDSC04219.JPG DSC04218.JPGDSC04213.JPGDSC04209.JPG
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 5
![]() | Re: americki staford ![]() ![]() Evo moji staforda!! A ima ih i za prodaju!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ne propustite pogledati video http://www.youtube.com/watch?v=V_lZ716i4hY slike su od prije par dana, stari su mjesec dana a na videou su stari malo više od 2 tjedna koga zanima nek se javi na e-mail amstaf@mail.inet.hr ili na 098/528-317 ![]() ![]() |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: americki staford Citat:
Becan maji catki
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: americki staford Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #186 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford nece nista maci, obozavaju..jedini problem je sto bi se on igrao s njom ali ona ne kuzi to kao igru jer je grub ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-09-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 4
![]() | Re: americki staford zakon pas.... evo ovo je moj najbolji prijatelj..... http://www.pticica.com/galerija.aspx?korisnikid=9992 |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Starter | Re: americki staford tek sam se danas prijavio i evo imam pitanje...riječ je o mojem stafordu koji ima 3 mjeseca i jučer su mu kupirane uši...danas oko 18:30 otišao je u boks i sjeo u kućicu i ne izlazi odatle sam...da li je moguće da se boji jer sam ga ja u to vrijeme odveo na kupiranje??? |
| | |
| | #189 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: americki staford Citat:
dave, moj prijatelj ima malo štene(američkog staforda), potpuno je onak narančasto smeđi i malecki, šapica mu je ko moj prst a rep ko čačkalica. ugl, to nije bitno. bio je s nama na izletu kad smo imali školu u prirodi. igrali smo se s njim, čuvali ga i tako. niti jednom nije ispustio nikakav glas. Moj rooney bi lajao na djecu, cvilio jer ga ne pustim da trči okolo ili bi pregovarao da mu dam čipsa. onda mi je prijatelj rekao da stafordi ne laju. dali je to istina? @Lega5 - ne bi trebao, možda se samo jako uplašio... ali to psi zaborave. moj je jednom išao kod veterinara na 3 injekcije, jednom je išao na čipiranje i jednom je veselo trčkarao u njegovo dvorište i kastrirali smo ga. kad smo nakon pola sata došli po njega, on je ležao na stolu, oči je jedva nekako održavao otvorenim, stalno prevrčući i žmirkajući ali rep je veselo kružio po zraku. nema nikakve fobije. ne boji se ničega, radi sve normalno. mislim da ne bi trebao biti problem
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio icegirl : 30-09-08 u 11:09. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: amercki staford, psi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

....proslo je uzasno brzo i ni u jednom trenutku nisam pozalio(ne samo ja nego i svi moji ukucani) sto sam se odlucio za staforda, predivno, njezno, inteligentno, zaigrano bice...definitivno najbolji prijatelj kojeg covjek moze imati...