| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi americki staford u Život i Stil forumu; kad uspijem stavit filmice na youtube postat cu ih ovdje pa da vidite kakve su to spaljotine... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford kad uspijem stavit filmice na youtube postat cu ih ovdje pa da vidite kakve su to spaljotine ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 4
![]() | Re: americki staford Citat:
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford Citat:
)
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford nisam mu jos dao ime...ne mogu se odluciti jos...ali sad u roku tjedan dana moram izabrat nesto jer vrlo ubrzo dolazi kuci ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford evo danas mi je frend rekao da su mu ostala jos 4 psica(3 kujice i 1 muskicak) za prodat ih....nije mi rekao cijenu ali je rekao da bi ih dao jako povoljno....pa ako nekoga zanima nek mi se javi ! ![]()
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford ![]() ![]() ![]() ![]() moram se pohvaliti da sam pred dva dana dobio svog psica i da sam presretan...mali je legenda i dosta je miran ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: americki staford evo cim mi frend vrati digitalni postat cu slikice btw... nazvao sam ga Sion
| | |
![]() |
| Tagovi: amercki staford, psi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.

)