| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi americki staford u Život i Stil forumu; aha...forica...ak imas sliku postaj btw. odakle si ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford aha...forica...ak imas sliku postaj ![]() btw. odakle si ?
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana Zadnji Uredio dave : 20-09-07 u 19:16. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford lijep je ful..pravi harambaša ..koliko si dala za njega, jel ima papire ?
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 58
![]() | Re: americki staford 300 eura sa papirima, uzgajivacnica iz garešnice, samo sto smo mi trazili plavog stafija al izgleda da ih nema u hrv, pa smo dugo cekali i ciljali na malca i docekali smo al nadam se da cemo nac ovakvu zenku ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford pa niste puno ni dali...jedna uzgajivacnica iz rijeke trazi za njih 500€... kako to da mu nisi kupirala usi ?
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford ne znam kako je sada, ali znam da su prije psi smijeli ic na izlozbe sa kupiranim usima i bolje su prolazili nego ono sa nekupiranim usima...a sad posto je to kupiranje zabranjeno, moguce je da postoji neka caka... a sad...sve ovisi tko je kupirao usi tom muzjaku...
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 58
![]() | Re: americki staford ma to je sve stvar izbora...Balkan Kinology :: Pogledaj teme - Kupiranje Repa i Usiju |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: americki staford sa kupiranim usima izgledaju nekako ozbiljnije dok sa nekupiranim izgledaju ful mazno... meni osobno je svejedno kakve su mu usi..glavno da je on u glavi kako treba ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: amercki staford, psi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

..koliko si dala za njega, jel ima papire ?