| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mali Oglasi Raspravljate o temi AMSTAF - štenci za prodaju!! u Ostalo forumu; Forumaši!! Evo na prodaju su štenci iz kombinacije O:Bigris tigris of fianna M:Geronimos winner invisible A ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 4
![]() | AMSTAF - štenci za prodaju!! Forumaši!! Evo na prodaju su štenci iz kombinacije O:Bigris tigris of fianna M:Geronimos winner invisible ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ne propustite pogledati video http://www.youtube.com/watch?v=V_lZ716i4hY slike su od prije par dana, stari su mjesec dana a na videou su stari malo više od 2 tjedna koga zanima nek se javi na e-mail amstaf@mail.inet.hr ili na 098/528-317 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: AMSTAF - štenci za prodaju!! slatki su ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 4
![]() | Re: AMSTAF - štenci za prodaju!! To su američki stafordski terijeri, nisu pit bullovi Razlika je u slijedećem: Američki stafordski terijer je priznat u europi od FCI-a, dok pit bull je priznat u americi i nije priznat u europi te za pit bulla nemožete dobiti rodovnik Velika je razlika u naravi, izgledu, ponašanju. ako želite malo više detalja javite se pa Vam pošaljem detaljnije razlike |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: AMSTAF - štenci za prodaju!! ne želim spamat topic, ali koliko su mene učili pit bull je američki staford terijer i prije su ih u borbi koristili ok, aj ti meni preko pp objasni razliku između pit bulla i staford terijera (američkog), jer sam očito glup da shvatim ja se malo bojim tih pesa kada ih vidim da nemaju brnjicu odmah bježil na drugi kraj ulice ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.