| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Animal cruelty u Život i Stil forumu; Lijepo od tebe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Animal cruelty uh najebo sam... ma drage su mi mačke samo bi im vratom zavrtio... sorry ali no cats in my area! iritantne ulizice koje gledaju samo kako ce te iskoristit, psi su mi jako dargi jer vole svoje prijatelje (vlasnike) a one guzoljupke su tako jadne i podle, uf sad mi je tlak na dvista, uf sad bi mačku zakla....
__________________ The Star is back!!? Zadnji Uredio Furious : 21-07-07 u 22:37. Razlog: no reason |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty ja mrzim macke......... ![]() al im nista nazao ne bi ucinila ![]() Citat:
sve je to lijepo i dobro na slikama, dok ih vidim mogu ih malo podragati....al to sve iz ljubaznosti. bas ih ne volim. ali su zivotinje kao i svake druge i naravno da bi najrade ubila ove ljude koji ih tako tretiraju. al jos uvijek mrzim macke ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 22-07-07 u 00:03. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty Citat:
Zanimljivo, ljudi više vole pse nego mačke, a koliko je napada mačke na čovjeka uopće zabilježeno? A novine pune stvari kao što su - "pas izgrizao dijete..." Čudni smo mi ljudi. Da se razumijemo, ja obožavam pse, ali mi ljudi nikada neće biti jasni... I zašto bi zaklao mačku? Da psu ideš naudit znaš da bi te ugrizao, a mačka ti nikako ne može vratit i ne zna se obranit pa je idealna za rješavanje frustracija vezanih uz manjak određenih udova na tijelu.. iako znam da se zajebavaš (nadam se) žao mi je što postoje ljudi ko što si ti. Kad bi se bar mogli uhvatit nekoga sebi ravnog... A imaš jaja? U jednom postu mrziš mačke a u drugom voliš životinje. A mačke su što, izvanzemaljci? Meni to zvuči kao ono - volim ljude, osim nekih određenih rasa.. Ima neki određeni razlog zašto ih baš mrziš, nešto su ti nažao učinile? Mene je pas ugrizao, pa ne mrzim pse, zapravo nijedno živo biće. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, cruelty |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

kako ih je samo nabilo, neka im mrzim mačke!!!!!!!!!!!!!!