Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Animal cruelty u Život i Stil forumu; Lijepo od tebe...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-07-07, 15:35   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Animal cruelty

Lijepo od tebe
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 15:44   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-06-07
Poruka: 52
jean_claude se izdvaja iz mase

nece mi bit nikad jasno zasto neki vole mucit zivotinje
jean_claude je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 16:15   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

kako ih je samo nabilo, neka im mrzim mačke!!!!!!!!!!!!!!

ma šalim se nisam debil, takve bi trbalo kamenovat!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 16:21   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Heh... svim mačkomrzcima odrezat jaja
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 22:37   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
uh najebo sam...

ma drage su mi mačke samo bi im vratom zavrtio...
sorry ali no cats in my area! iritantne ulizice koje gledaju samo kako ce te iskoristit, psi su mi jako dargi jer vole svoje prijatelje (vlasnike) a one guzoljupke su tako jadne i podle, uf sad mi je tlak na dvista, uf sad bi mačku zakla....

Zadnji Uredio Furious : 21-07-07 u 22:37. Razlog: no reason
Furious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 23:59   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
ja mrzim macke.........

al im nista nazao ne bi ucinila

Citat:
Pravi autor: Furious Pogledaj Poruke
sorry ali no cats in my area! iritantne ulizice koje gledaju samo kako ce te iskoristit
s ovim djelom tvoga posta se u potpunosti slazem. mrzim macke.

sve je to lijepo i dobro na slikama, dok ih vidim mogu ih malo podragati....al to sve iz ljubaznosti. bas ih ne volim. ali su zivotinje kao i svake druge i naravno da bi najrade ubila ove ljude koji ih tako tretiraju. al jos uvijek mrzim macke

Zadnji Uredio vibica : 22-07-07 u 00:03.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 00:06   #17 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Jednom sam uzdržavao sedam psića + kuja 2-3 mjeseca dok ih nisam raspodijelio okolo preko oglasa. Volim živtonije puno.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 00:08   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Volim životinje puno.
ja isto
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 12:46   #19 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: Furious Pogledaj Poruke
uh najebo sam...

ma drage su mi mačke samo bi im vratom zavrtio...
sorry ali no cats in my area! iritantne ulizice koje gledaju samo kako ce te iskoristit, psi su mi jako dargi jer vole svoje prijatelje (vlasnike) a one guzoljupke su tako jadne i podle, uf sad mi je tlak na dvista, uf sad bi mačku zakla....
Ma o čemu ti dijete pričaš?! Kakve ulizice???? Vidi se da nikad nisi imao mačku, inače bi znao koliko su to umiljate, nježne i privržene životinje.. to što ne daju da se manipulira s njima kao psi druga je priča... nikad mi neće biti jasno zašto ih ljudi toliko mrze, vjerojatno se jadni još boje onih priča o vješticama

Zanimljivo, ljudi više vole pse nego mačke, a koliko je napada mačke na čovjeka uopće zabilježeno? A novine pune stvari kao što su - "pas izgrizao dijete..." Čudni smo mi ljudi. Da se razumijemo, ja obožavam pse, ali mi ljudi nikada neće biti jasni...

I zašto bi zaklao mačku? Da psu ideš naudit znaš da bi te ugrizao, a mačka ti nikako ne može vratit i ne zna se obranit pa je idealna za rješavanje frustracija vezanih uz manjak određenih udova na tijelu.. iako znam da se zajebavaš (nadam se) žao mi je što postoje ljudi ko što si ti. Kad bi se bar mogli uhvatit nekoga sebi ravnog...

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
ja mrzim macke.........
A imaš jaja?

U jednom postu mrziš mačke a u drugom voliš životinje. A mačke su što, izvanzemaljci? Meni to zvuči kao ono - volim ljude, osim nekih određenih rasa.. Ima neki određeni razlog zašto ih baš mrziš, nešto su ti nažao učinile? Mene je pas ugrizao, pa ne mrzim pse, zapravo nijedno živo biće.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 13:13   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:

A imaš jaja?

U jednom postu mrziš mačke a u drugom voliš životinje. A mačke su što, izvanzemaljci? Meni to zvuči kao ono - volim ljude, osim nekih određenih rasa.. Ima neki određeni razlog zašto ih baš mrziš, nešto su ti nažao učinile? Mene je pas ugrizao, pa ne mrzim pse, zapravo nijedno živo biće.
mačkama, kao pripadnicama životinja, nikad ne bi naudila. nista mi nisu nazao ucinile, ali mi se priroda njihovog ponasanja ne svida. volim ljude, ali naprimjer ne volim jednu osobu, stovise mrzim ju. ista stvar. ako cemo vec tako, isto tako volim hranu, ali naprimjer dinje ne volim. a macke bas ne volim.................uostalom kao ni jedna viba
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, cruelty

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108