| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Animal cruelty u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ma o čemu ti dijete pričaš?! Kakve ulizice???? Vidi se da nikad nisi imao mačku, inače ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | Re: Animal cruelty Citat:
e ovako nisam bio dugo na forumu pa nisam stigo odgovorit na ovo... sad vidim zasto me mrzis wamp, pa ne mrzim zivotinje, dapace obozavam ih i nikad ne bih naudio zivotinji, ali macke... omg pa imo sam macku kad sam bio mali pa sam svaki tjedan redovito od nje dobiovao frizeve.... bila je dobra samo kad joj je trebalo hrane za dat, e onda te je volila i mazila, ko i sve druge macke... Najvise mrzim gradske macke sto idu po kontejnerima... i jos kad vidim da kad izadju iz kontejnera idu djeci u ruke kako bi im ovi dali nesto za jest ajme majko... Volim zivotinje pogotovo pse ali macke su ponekad zbilja iritantne...
__________________ The Star is back!!? | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty Ne mrzim ja tebe ![]() Samo mi je malo licemjerno reć da voliš životinje a naudio bi mačkama. Ni ja ne volim pretjerano zmije pa im nikad ne bi naudila osim ako je u samoobrani.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 14-08-07 u 14:56. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty Onda sam ti i ja odvratna, jer sam ja sigurno u prošlom životu bila maja maca ![]() Ali da znaš da sam ja slomila i tvrđe orahe od tebe ... tata mi je mrzio mačke do prije par godina, a sad ih obožava.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Animal cruelty dobro si reko jaja da se nerazmnozavaju vise i nerade ovakve kretene ![]() ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Animal cruelty joj ovaj zadnji filmić je stvarno brutalan nisam mogao gledat do kraja ![]() kakvi su to ljudi koji to rade ![]() ovo nisu ljudi, ovo su čudovišta ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje Zadnji Uredio Ive_ri : 07-12-07 u 15:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, cruelty |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

! Ma ne bi ja naudio mackama... ali su mi odvratne...
... tata mi je mrzio mačke do prije par godina, a sad ih obožava.