Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Animal cruelty u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ma o čemu ti dijete pričaš?! Kakve ulizice???? Vidi se da nikad nisi imao mačku, inače ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-08-07, 14:45   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase
Re: Animal cruelty

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma o čemu ti dijete pričaš?! Kakve ulizice???? Vidi se da nikad nisi imao mačku, inače bi znao koliko su to umiljate, nježne i privržene životinje.. to što ne daju da se manipulira s njima kao psi druga je priča... nikad mi neće biti jasno zašto ih ljudi toliko mrze, vjerojatno se jadni još boje onih priča o vješticama

Zanimljivo, ljudi više vole pse nego mačke, a koliko je napada mačke na čovjeka uopće zabilježeno? A novine pune stvari kao što su - "pas izgrizao dijete..." Čudni smo mi ljudi. Da se razumijemo, ja obožavam pse, ali mi ljudi nikada neće biti jasni...

I zašto bi zaklao mačku? Da psu ideš naudit znaš da bi te ugrizao, a mačka ti nikako ne može vratit i ne zna se obranit pa je idealna za rješavanje frustracija vezanih uz manjak određenih udova na tijelu.. iako znam da se zajebavaš (nadam se) žao mi je što postoje ljudi ko što si ti. Kad bi se bar mogli uhvatit nekoga sebi ravnog...

A imaš jaja?

U jednom postu mrziš mačke a u drugom voliš životinje. A mačke su što, izvanzemaljci? Meni to zvuči kao ono - volim ljude, osim nekih određenih rasa.. Ima neki određeni razlog zašto ih baš mrziš, nešto su ti nažao učinile? Mene je pas ugrizao, pa ne mrzim pse, zapravo nijedno živo biće.

e ovako nisam bio dugo na forumu pa nisam stigo odgovorit na ovo...
sad vidim zasto me mrzis wamp, pa ne mrzim zivotinje, dapace obozavam ih i nikad ne bih naudio zivotinji, ali macke... omg pa imo sam macku kad sam bio mali pa sam svaki tjedan redovito od nje dobiovao frizeve.... bila je dobra samo kad joj je trebalo hrane za dat, e onda te je volila i mazila, ko i sve druge macke...
Najvise mrzim gradske macke sto idu po kontejnerima... i jos kad vidim da kad izadju iz kontejnera idu djeci u ruke kako bi im ovi dali nesto za jest ajme majko...
Volim zivotinje pogotovo pse ali macke su ponekad zbilja iritantne...
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 14:48   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne mrzim ja tebe

Samo mi je malo licemjerno reć da voliš životinje a naudio bi mačkama. Ni ja ne volim pretjerano zmije pa im nikad ne bi naudila osim ako je u samoobrani.

Zadnji Uredio Wamp : 14-08-07 u 14:56.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:32   #23 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

psi >> macke

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 15:33   #24 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Tema je animal cruelty, a ne ljudska dvoličnost
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 14:38   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 15
Poruka: 361
Furious se izdvaja iz mase

ma ok ajd oprastam ti! Ma ne bi ja naudio mackama... ali su mi odvratne...
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 14:40   #26 (permalink)
Cobeta

Onda sam ti i ja odvratna, jer sam ja sigurno u prošlom životu bila maja maca

Ali da znaš da sam ja slomila i tvrđe orahe od tebe ... tata mi je mrzio mačke do prije par godina, a sad ih obožava.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:26   #27 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ovo je strašno...ja bi tim ljudima odrezao jaja u najmanju ruku

ubijanje životinja
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 11:31   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

dobro si reko jaja da se nerazmnozavaju vise i nerade ovakve kretene
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 15:43   #29 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

joj ovaj zadnji filmić je stvarno brutalan nisam mogao gledat do kraja

kakvi su to ljudi koji to rade

ovo nisu ljudi, ovo su čudovišta

9. uberbabe : skupina D - glasanje

Zadnji Uredio Ive_ri : 07-12-07 u 15:47.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 21:29   #30 (permalink)
Cobeta

Pa sličan sam video stavila u temi o krznu (čovjek na živo dere krzno sa životinje) pa nitko nije niti pogledao a kamoli reagirao.... šta sam uopće otvarala taj video sad
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, cruelty

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111