| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Animal cruelty u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Pa sličan sam video stavila u temi o krznu (čovjek na živo dere krzno sa životinje) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Animal cruelty Citat:
nisam ni vidio to
__________________ 8. uberbabe : 2. krug : skupina C : glasanje | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljudi su jebene životinje Kako jadno ![]() ![]() ![]() Možda će zvučat bezobrazno od mene ali takvom čovjeku ja ne bi pomogao u neznam kakavoj situaciji, ili kad malo razmislim ipak možda i bi iz razloga jer nisam takav gad kao oni (ne želim reć životinja jer su humanije od takvih).Ali mislim da ti ljudi (ako ih se tako uopće može i nazvat) ne zaslužuju ni da se čovjek posere na njih. Zbilja jadno ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,361
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi su jebene životinje to nisu ljudi, to su primitivne budale idioti bez ikakvih ljudskih osjećaja i srca. ovo bi se trebalo osuđivati kao i ubojstvo čovjeka, najrađe bi njima oderao kozu na živo da vide kako je to. kakvih debila ima i budala. ![]()
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi su jebene životinje ljudi vi ste meni cudni jer ste preblagi prema ovome,ja bih ga za ovo javno objesio i mrcvario 5 dana kao sto je on mrcvario ove zivotinje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 988
![]() | Re: Ljudi su jebene životinje Nisam bio u stanju pogledat ni prvu minutu priloženog filma. Takvi neljudi, zvijeri u ljudskom obliku bi bili u stanju da to rade i drugim ljudima, a da i ne trepnu okom. Trebalo bi takve na par godina teške robije, pa da isprazne negativnu energiju na kopanje krumpira i razbijanje kamena u kamenolomu...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| charolastra | Re: Animal cruelty Ne životinje, zvijeri ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Animal cruelty jadne zivotinjice....ovo je samo dokaz kako ljudi mogu bit jadni i neobzirni prema drugom zivom bicu...nema dovoljno dobre kazne koju bih mogao primijenit prema ovakvim krvnicima....
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, cruelty |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

nisam ni vidio to

--->