| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Bolestan zamorac! u Život i Stil forumu; Ako netko zna šta je ovo mom malom zamorcu ispod njuškice neka pomogne! jeli to nekakva rana nastala samoozljeđivanjem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Bolestan zamorac! Savjet šta da učiniš ![]() Pa vodi ga veterinaru !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Bolestan zamorac! Znam i ja da ga trebam voditi veterinaru i da ce on najbolje znati ali sam mislila da ako netko zna da mozda nije nesto ozbiljno ili je ima slicnih iskustava da ga ne vukljam bespotrebno po autobusima do veterinara.. inace to jew kao neka krastica.. A zamorcic je idalje zivahan, jede, pije.. uopce neprimjecujem nikakvu promjenu na njemu (osim te rane) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolestan zamorac! Pa vodit će ga veterinaru ali smije pitat za savjet ako je itko imao sličan slučaj, čemu služi forum ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolestan zamorac! Evo djevojčice ja ti dam svjet da ga vodiš veterinaru,al ja mislim da mu nije niš,a kaj nemremo mi prek slike vidit kaj je životinjici!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolestan, zamorac |
« Prava životinja
|
Mean Kitty »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!