| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Bolestan zamorac! u Život i Stil forumu; Vodi ga u veterinara, on će ti reći 100% točno. Ovo na forumu je samo nagađanje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolestan zamorac! jadan maleni nemoj ga maltretirat po busevima po ovoj vrucini ak je isti kao do sada onda mu nije nista bit ce sve ok krastica ce proc i bit ce ko nov ak je krasticxa suha ok je,,ak je gnojna vodi ga veterinaru pomaze namazat malo gospinog ulja,iliti kantariona na ranicu il bilo gdje di mu je suha kozica,imas u apoteci 20 kn nadam se da sam te malo utjesila pusa |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter | Re: Bolestan zamorac! Citat:
![]() JA SAM TI PRIJE IMALA ZAMORCA, SUPER SU ŽIVOTINJICE....MOJ JE BIO MALČICE PREOZBILJAN ![]() GLE, NAJBOLJE TI JE ODMAH GA VODITI VETERINARU JER CE ON IPAK NAJBOLJE ZNATI , ALI MOJ SAVJET TI JE DA POTRAŽIŠ BAR DVA MIŠLJENJA JER ČESTO SE DEŠAVA DA I VETERINARI NEMAJU POJMA...VJERUJ MI.... SIGURNO MU NIJE NIŠTA STRAŠNO ALI NE ZNAS U STA SE MOZE RAZVITI AKO GA NA VRIJEME NE VODIS NA PRTEGLED. ŽIVOTINJE NA ŽALOST NE MOGU, KAO LJUDI, RECI KADA IH NESTO BOLI I KADA IM JE LOSE.... | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bolestan zamorac! Citat:
slatka si.slatka slika.to tvoj ljubimac? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bolestan, zamorac |
« Prava životinja
|
Mean Kitty »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

nadam se da sam te malo utjesila