Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Bolesti oka kod glodavaca - hrčak

Raspravljate o temi Bolesti oka kod glodavaca - hrčak u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Imam problem sa hrčkom, star je 2 godine i bilo je sve u redu do pred neki dan. Jedno oko ...

Starter Avatar od korisnika kronerica
    Datum registracije
    10-07-07
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Bolesti oka kod glodavaca - hrčak

Imam problem sa hrčkom, star je 2 godine i bilo je sve u redu do pred neki dan. Jedno oko mu se počelo "sušiti" i preko noći mu se potpuno zatvorilo i kao da ima krastu na mjestu oka. Sa drugim okom je sve u redu.

Čistila sam mu sa toplom vodom i sa kapima, ali problem je što mu se sad na ranicu oko oka zaljepio i komadić piljevine.

Inače je jako družejubiv i ima apetit, samo mu je to oko jako loše.

Imate li kakav savjet? Hvala

Starter
    Datum registracije
    22-01-11
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Bolesti oka kod glodavaca - hrčak

Mom hrcku se pojavila neka bela tacka na jednom oku, da li je moguce da je oslepeo? :/ pomoc!

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Miss.Slash
    Datum registracije
    26-02-10
    Starost
    22
    Poruka
    731
    Liked
    85 times

Re: Bolesti oka kod glodavaca - hrčak

ne mozemo ti mi preko foruma reći..nemoj čekati već idi odmah sutra odi sa k veterinaru!!!neka mu testira vid..nažalost postoji šansa da je maleni slijep nadam se da ce sve biti u redu i da nije nista ozbiljno
    < sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >

Lajkaj nas na Facebooku