| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi brnjica u Život i Stil forumu; zanima me dal je po nekom zakonu određeno s koliko mjeseci/godina pas mora imati brnjicu kad se seta s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | brnjica zanima me dal je po nekom zakonu određeno s koliko mjeseci/godina pas mora imati brnjicu kad se seta s njim...na netu nema nikakve konkretne informacije...pise samo koje pasmine moraju obavezno imati brnjicu... ![]() ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: brnjica sa koliko starosti pas mora imati brnjicu to neznam,ali zakonom je određeno da je prva skupina potencijalno opasnih pasa mora imati,i može se dobiti kazna,isto kao i za nenošenje pribora kada pas izvši nuždu na nekom javnom mjestu,ako je u blizini komunalni redar,ali mislim da se to jako rijetko događa! ja kada mog psa setam primjetim kako se neki ljudi odmiču,i gledaju ispod oka sa zgražanjem,a kakve bi tek reakcije bile kada vide "opasnog psa" sa brnjicom,što bi onda pomislili?? ja osobno mom psu necu nikada staviti brnjicu!
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: brnjica Citat:
recimo, ako dobro odgojiš psa, da ne skoči na svakog tko prođe i počne grist, da posluša na 1. svaku tvoju naredbu...ne vidim razlog da treba imati brnjicu. ja svom moram kupiti, neposlušan je. jede zid, grize sve što se kreće i ne kreće, sve što je jestivo i nejestivo, poderao mi je hlače, majicu, čarape i imam rane na rukama od njegove igre.
__________________ This day will never happen again | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: brnjica Citat:
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950 | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: brnjica zakon i one koji donose zakon ne zanima kako je pas odgojen...tocno su određene pasmine koje obavezno moraju nositi brnjice... neki dan sam bas pitao policajca o tome i rekao je da svi psi trebaju nosit u javnosti brnjicu a one "opasne" pasmine obavezno moraju imat brnjicu, a nigdje nije određeno koliko pas mora bit star ili velik da bi morao nositi brnjicu... nije mi bas puno pomogao, ali sta sam mogao ocekivat od provoditelja zakona ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: brnjica Iako se mnogi inate pa ne žele stavljati svome psu brnjicu, ja mislim da je najbolje što prije početi psa navikavati na brnjicu, jer iako postoje loše strane (npr. što da ga drugi pas napadne, a on se ne može braniti jer nosi brnjicu), opet s druge strane ako negdje putujete ili ste na izložbi, pas vam je naviknut na brnjicu i nemate nikakvih problema s njim.. ne vjerujem da će vas baš policajac zaustaviti kad psa vodite u redovnu šetnju.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brnjica |
« Štenad!
|
retriver & činčile »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

T1950