| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; Pod pretpostavkom da volite životinje i imate bar osnovne uvjete za držat životinju.. zanima me koliko bi vas recimo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice? | |||
| Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam | | 3 | 8.33% |
| Da, pa makar i ne imao uvjete | | 16 | 44.44% |
| Da, obavezno | | 12 | 33.33% |
| Ne, nemam uvjeta | | 5 | 13.89% |
| Glasači: 36. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Da li biste pomogli napuštenoj životinji? ![]() Pod pretpostavkom da volite životinje i imate bar osnovne uvjete za držat životinju.. zanima me koliko bi vas recimo pokupilo s ulice malo bespomoćno i napušteno mače? Ako ništa bar da ga sklonite na sigurno i kasnije udomite? Ali iskreno.. jer ja znam ljude koji imaju i uvjete i za sebe govore kako su ljubitelji životinja ali bez imalo grižnje savjesti bi prošli pored napuštenog mačeta, ne bi se ni okrenuli. Dok oni najveći siromasi bi prvi bar nahranili suhim kruhom životinju... Zašto su ljudi tako sebični ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ja imam jednog mačka kojeg je netko napustio pokraj moje kuće i uzeli smo ga bez razmišljanja. Da svatko od nas tko može uzme samo jednu životinju ne bi uopće bilo napuštenih, ali nažalost malo je onih koji će to učiniti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ti nisi uopće morao odgovarat, znam da bi ti ne bi okrenuo leđa Ajde drugi su bar bili iskreni pa nisu ništa odgovorili. I sama sam par puta bila prisiljena okrenut leđa jer sam bila nemoćna. Citat:
I odakle im obraz govoriti da vole životinje a hladnog lica i bez imalo grižnje savjesti proći pored ostavljenog psa ili mačića, bez da im bude imalo žao i bez da su imalo pogođeni viđenim. Ne znam koga da više krivim.. one koji naprave štetu ili one koji ju ne žele ispraviti, a u stanju su. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ja sam svoju prvu macu našla u vrtu...nije bila ničija. Ja i brat smo molili baku i mamu da nam je ostave...i na kraju smo ju zadržali i nismo požalili. Moj mali bratić ju je za rep i u bazen...ma svašta se dogodilo, ali mačka nas je voljela i nikad nikog nije niti ugrizla niti ogrebala. Bila je najbolja mačka...i najviše sam ju voljela, ali nažalost je više nema.
__________________ This day will never happen again |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Izrazito me nerviraju prenemaganja i napuhane priče o zaštiti životinja ... imam naviku svako malo se zakačit sa brojnim životinjoljupcima oko te teme A od malih nogu do danas odgojio sam brojne generacije pasa ... pretežno rase - avlijaner ... ne zato što sam dobar čovjek , nego većinom zato što je to nerviralo pojedine susjede u zgradi. Danas sam glavni prehrambeni dobavljač čoporu koji kruži oko moje zgrade ... vjerujem da se vodi debata da li je bolje ubijati njih 10-ak ili upucati mene jednog. ![]() Na mačiće sam slab ... ali se nešto nisam sretao sa napuštenima ... možda i bolje ... oni su tiši , ne laju i ne znaju ometati susjede.P.S Jebala vas zaštita životinja.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
Citat:
Hvala.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Jesam ja tebe osobno možda negdje u svom postu spomenuo? Nisam. Veliki zaštitnici životinja smetaju mi zato što se u 90% slučajeva radi o snobovima i/ili ultra iskompleksiranim i vrlo često preagresivnim ljudima koji se ubijaju "štiteći" životinje , ali će čovjeka u nevolji odjebat u sekundi. Takvo je moje iskustvo , na osnovu njega zaključujem. Nigdje nisam napisao da si ti takva. To što se ti osjećaš prozvanom stvarno nije do mene. ![]() Kažem da sam slab na mačiće (ako ti nije bilo jasno pod slab sam mislio - sviđaju mi se jako , draga su mi vrsta životinje) a ti mi opet skočiš za vrat. Savjesti i osjećaja nemam ... šta ću , Bog me stvorio ko muškarca , a eto svi znamo da mi nemamo ni jedno ni drugo. Ali dobro je znati da postoje ljudi poput tebe koji su lišeni predrasuda i o čovjeku sude nakon dugog poznanstva , a ne nakon 2-3 komentara na forumu. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji |
« Smrt ljubimca
|
Moj Pas (kuja) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

Ajde drugi su bar bili iskreni pa nisu ništa odgovorili. I sama sam par puta bila prisiljena okrenut leđa jer sam bila nemoćna. 

... možda i bolje ... oni su tiši , ne laju i ne znaju ometati susjede.
otvorila temu "da li biste pomogli NAPUŠENOJ životinji"