| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Jesam ja tebe osobno možda negdje u svom postu spomenuo? Nisam. Ne ali vjerujem da ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice? | |||
| Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam | | 3 | 6.25% |
| Da, pa makar i ne imao uvjete | | 22 | 45.83% |
| Da, obavezno | | 17 | 35.42% |
| Ne, nemam uvjeta | | 6 | 12.50% |
| Glasači: 48. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ne ali vjerujem da se iz mog posta (koji sam napisala samo zato da se negdje istresem) vrlo lako da pretpostavit (što ne znači da je i točno) da sam ja još jedna mala glupačica koja se voli prenemagat i cmizdrit nad jadnom sudbinom malih životinjica... A i zato jer si bez ikakvog razloga spomenuo svađu s "životinjoljupcima" u ovoj temi. Citat:
Citat:
(obrati pažnju na smajlić) kao što si ti vjerojatno zaključio već spomenuto o meni.. makar nisi to direktno napisao. Citat:
Ja jesam lišena svih predrasuda, a ti se zapitaj jesi li ti. Znam, znam... ono gore si napisao eto tek tako... ne znam zašto sam se ja osjetila prozvanom ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 23-07-07 u 16:45. | |||
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ti smiješ , a ja ne? ![]() Citat:
A kad sam pisao prvi komentar na ovoj temi baš ni jednim najmanjim djelićem se nije odnosio na tebe. Ali pošto smo mi muškarci , između ostalog , svi redom lažljive svinje nema razloga da mi ovo vjeruješ ![]() I tek onako , nebitno - moje mišljenje o tebi bilo bi ti vjerojatno veliko iznenađenje. Nisam. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
OK, onda se ispričavam na prenagloj reakciji.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? naravno... da ne bi ![]() EDIT: pa kakva je to anketa!? ne, SEBIČAN SAM?!?!?!?!? ko kaže da sam sebičan ako neću neku mačketinu, nek je uzme neko drugi, radije ću dat pare nekom kome treba... daj malo objektivnosti kad već postavljaš anketu ![]() i još nešto, zašto bi uzimao neku životinju ako nemam uvjeta za držanje, samo ću je mučiti, i nju i sebe... Zadnji Uredio rekozajebi : 23-07-07 u 19:05. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? odnjela bi ju na sigurno, a ne kod sebe. ali to se jos nije dogodilo. nema mnogo psa lutalica i macaka lutalica ovdje. barem koliko ja znam. ili ih ja nisam vidjela zadnji put kad sam vidjela neku lutalicu, to je bio pas koji je usao u skolu (a to je bilo prije 3 godine).Citat:
![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
anketa se promijenila I da, tvoja tema, tvoja anketa, a i ja ću pisat u nju šta hoću i neću se nikom prilagođavat, pogotovo ne nekom na forumu ![]() imam pravo prokomentirat glupu temu s još debilnijom anketom... normalno da se niko neće sažalit, živina ionako ima previše, ritam života je prebrz, nitko nema vremena za takve stvari... | |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
Promijenila sam al ne zbog tebe. "Živina" ima previše, ali ako si čovjek nabavi životinju onda je njegova dužnost da je zbrine (kastrira, sterilizira) a ne izbaci na ulicu. Mačke nisu prijetnja ljudima ali psi znaju biti opasni... Citat:
Tebi je tema možda debilna, ali vjerovao ili ne napuštene životinje su problem, ako ne onima kojima je žao, onda onima kojima smetaju ili se boje, kao npr. moja mama koja se boji pasa, a lutalica ovdje kod mene mali milijun... I neš ti vremena.. pih.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 23-07-07 u 19:56. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

(obrati pažnju na smajlić) kao što si ti vjerojatno zaključio već spomenuto o meni.. makar nisi to direktno napisao. 

nema mnogo psa lutalica i macaka lutalica ovdje. barem koliko ja znam. ili ih ja nisam vidjela 
balavci napravili maci,za novu godinu su joj svezali petardu za vrat i mačka je eksplodirala