Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Jesam ja tebe osobno možda negdje u svom postu spomenuo? Nisam. Ne ali vjerujem da ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice?
Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam 3 6.25%
Da, pa makar i ne imao uvjete 22 45.83%
Da, obavezno 17 35.42%
Ne, nemam uvjeta 6 12.50%
Glasači: 48. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-07, 16:42   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,328
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Jesam ja tebe osobno možda negdje u svom postu spomenuo?

Nisam.
Ne ali vjerujem da se iz mog posta (koji sam napisala samo zato da se negdje istresem) vrlo lako da pretpostavit (što ne znači da je i točno) da sam ja još jedna mala glupačica koja se voli prenemagat i cmizdrit nad jadnom sudbinom malih životinjica... A i zato jer si bez ikakvog razloga spomenuo svađu s "životinjoljupcima" u ovoj temi.

Citat:
Veliki zaštitnici životinja smetaju mi zato što se u 90% slučajeva radi o snobovima i/ili ultra iskompleksiranim i vrlo često preagresivnim ljudima koji se ubijaju "štiteći" životinje , ali će čovjeka u nevolji odjebat u sekundi.
To nisu životinjoljupci nego ljudi koji nemaju što raditi u životu, ko fol se bave zaštitom životinja jer je to u trendu. O njima sam ja u svom prvom postu i pričala. Ljudi koji imaju psa od 1000 eura, a ispod časti im je imati običnog avlijanera. Jer su snobovi. Oni se "bave zaštitom životinja" samo tamo gdje ih se može vidjeti da to rade. Ali to je miješanje krušaka i jabuka, jer ta skupina ljudi se ne može nazvati ljubiteljima životinja.

Citat:
Takvo je moje iskustvo , na osnovu njega zaključujem. Nigdje nisam napisao da si ti takva. To što se ti osjećaš prozvanom stvarno nije do mene.
Skužila sam, takvo je i moje iskustvo s muškarcima, na osnovu kojega zaključujem da ni ti nemaš osjećaja (obrati pažnju na smajlić) kao što si ti vjerojatno zaključio već spomenuto o meni.. makar nisi to direktno napisao.

Citat:
Ali dobro je znati da postoje ljudi poput tebe koji su lišeni predrasuda i o čovjeku sude nakon dugog poznanstva , a ne nakon 2-3 komentara na forumu.

Da je više ljudi poput mene svijet bi bio ljepši.

Ja jesam lišena svih predrasuda, a ti se zapitaj jesi li ti. Znam, znam... ono gore si napisao eto tek tako... ne znam zašto sam se ja osjetila prozvanom

Zadnji Uredio Wamp : 23-07-07 u 16:45.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 16:50   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

udomila bi toliko dok ne bi pronašla kamo ću sa njim , držati životinju zatočenu u stanu koji je većinu dana prazan nije fer ..
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 17:13   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
...napisala samo zato da se negdje istresem ...
Ti smiješ , a ja ne?

Citat:

Skužila sam, takvo je i moje iskustvo s muškarcima, na osnovu kojega zaključujem da ni ti nemaš osjećaja (obrati pažnju na smajlić) kao što si ti vjerojatno zaključio već spomenuto o meni.. makar nisi to direktno napisao.
Taj dio o mojoj bezosjećajnosti 100% stoji , ne treba ti smajlić. Ako nekom pomažem , pomažem mu iz razuma ... a ne topim se i ne ridam gorke suze nad njegovom sudbom hudom.

A kad sam pisao prvi komentar na ovoj temi baš ni jednim najmanjim djelićem se nije odnosio na tebe. Ali pošto smo mi muškarci , između ostalog , svi redom lažljive svinje nema razloga da mi ovo vjeruješ

I tek onako , nebitno - moje mišljenje o tebi bilo bi ti vjerojatno veliko iznenađenje.

Citat:

Ja jesam lišena svih predrasuda, a ti se zapitaj jesi li ti.
Nisam.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 17:19   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Taj dio o mojoj bezosjećajnosti 100% stoji , ne treba ti smajlić. Ako nekom pomažem , pomažem mu iz razuma ... a ne topim se i ne ridam gorke suze nad njegovom sudbom hudom.
I ja isto, ali nažalost suze ne mogu suzpregnut ali bar se ne prenemažem i te moje suze nitko ne vidi.

Citat:
A kad sam pisao prvi komentar na ovoj temi baš ni jednim najmanjim djelićem se nije odnosio na tebe. Ali pošto smo mi muškarci , između ostalog , svi redom lažljive svinje nema razloga da mi ovo vjeruješ
OK, onda se ispričavam na prenagloj reakciji.
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:01   #15 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
rekozajebi se izdvaja iz mase

naravno...

da ne bi

EDIT: pa kakva je to anketa!? ne, SEBIČAN SAM?!?!?!?!?

ko kaže da sam sebičan ako neću neku mačketinu, nek je uzme neko drugi, radije ću dat pare nekom kome treba...

daj malo objektivnosti kad već postavljaš anketu

i još nešto, zašto bi uzimao neku životinju ako nemam uvjeta za držanje, samo ću je mučiti, i nju i sebe...

Zadnji Uredio rekozajebi : 23-07-07 u 19:05.
rekozajebi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:14   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,527
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

odnjela bi ju na sigurno, a ne kod sebe. ali to se jos nije dogodilo. nema mnogo psa lutalica i macaka lutalica ovdje. barem koliko ja znam. ili ih ja nisam vidjela zadnji put kad sam vidjela neku lutalicu, to je bio pas koji je usao u skolu (a to je bilo prije 3 godine).

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
udomila bi toliko dok ne bi pronašla kamo ću sa njim , držati životinju zatočenu u stanu koji je većinu dana prazan nije fer ..
potpisujem
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:29   #17 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: rekozajebi Pogledaj Poruke
naravno...

da ne bi

EDIT: pa kakva je to anketa!? ne, SEBIČAN SAM?!?!?!?!?

ko kaže da sam sebičan ako neću neku mačketinu, nek je uzme neko drugi, radije ću dat pare nekom kome treba...

daj malo objektivnosti kad već postavljaš anketu

i još nešto, zašto bi uzimao neku životinju ako nemam uvjeta za držanje, samo ću je mučiti, i nju i sebe...
Jesi uzeo današnji apaurin? Inače, preporučam ti da pročitaš prvi post kad odgovaraš na neku temu. I da, moja tema, moja anketa, pisat ću u nju što god hoću, ako ti se ne sviđa slobodno odlepršaj...
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:39   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Unhappy Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

znate što su neki balavci napravili maci,za novu godinu su joj svezali petardu za vrat i mačka je eksplodirala
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:46   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
rekozajebi se izdvaja iz mase

Citat:
Jesi uzeo današnji apaurin? Inače, preporučam ti da pročitaš prvi post kad odgovaraš na neku temu. I da, moja tema, moja anketa, pisat ću u nju što god hoću, ako ti se ne sviđa slobodno odlepršaj...

anketa se promijenila

I da, tvoja tema, tvoja anketa, a i ja ću pisat u nju šta hoću i neću se nikom prilagođavat, pogotovo ne nekom na forumu

imam pravo prokomentirat glupu temu s još debilnijom anketom...

normalno da se niko neće sažalit, živina ionako ima previše, ritam života je prebrz,

nitko nema vremena za takve stvari...
rekozajebi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 19:52   #20 (permalink)
Cobeta

Citat:
anketa se promijenila

I da, tvoja tema, tvoja anketa, a i ja ću pisat u nju šta hoću i neću se nikom prilagođavat, pogotovo ne nekom na forumu

imam pravo prokomentirat glupu temu s još debilnijom anketom...

normalno da se niko neće sažalit, živina ionako ima previše, ritam života je prebrz,

Promijenila sam al ne zbog tebe. "Živina" ima previše, ali ako si čovjek nabavi životinju onda je njegova dužnost da je zbrine (kastrira, sterilizira) a ne izbaci na ulicu. Mačke nisu prijetnja ljudima ali psi znaju biti opasni...

Citat:

I time si rekao sve, hahaha ritam života prebrz? Ajd ne seri. Pa normalno da ne mogu očekivat da je stalo nekom tko ne voli životinje, ali ovo ti nije nikakvo opravdanje.

Tebi je tema možda debilna, ali vjerovao ili ne napuštene životinje su problem, ako ne onima kojima je žao, onda onima kojima smetaju ili se boje, kao npr. moja mama koja se boji pasa, a lutalica ovdje kod mene mali milijun...

I neš ti vremena.. pih.

Zadnji Uredio Wamp : 23-07-07 u 19:56.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114