Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza rekozajebi baš si frajer sad znam a ti wamp... ovo s malim kurcima ti ne stoji: ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice?
Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam 3 7.14%
Da, pa makar i ne imao uvjete 17 40.48%
Da, obavezno 17 40.48%
Ne, nemam uvjeta 5 11.90%
Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-07-07, 22:35   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
rekozajebi se izdvaja iz mase
Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
rekozajebi baš si frajer sad
znam

a ti wamp...

ovo s malim kurcima ti ne stoji: kao prvo, kita mi nije mala
kao drugo imam pametnijeg posla od natjeravanja mačaka po kvartu (ovo s zračnicom je iz nužde, kad nitko neće intervenirat moram ja )
i kao treće, ne kanim se raspravljat s tobom jer vidim da to nikam ne vodi (fanatiku ću objašnjavat kakve su štetočine te mačke...)

za kraj, nešto u stilu iborta

jebale te mačke

pretpostavljam da me sad slijedi ban, al zaboli me, rekao sam što sam htio
rekozajebi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:41   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: rekozajebi Pogledaj Poruke

za kraj, nešto u stilu iborta

jebale te mačke
reko zajebo si se ... Ibort se ženama ne obraća na takav način , ni u RL ni na forumu. Moje - jebala vas zaštita životinja - bilo je u potpuno drugom smjeru ... al šta ću kad sam neshvaćeni pjesnik.

Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 23:15.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:44   #33 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,220
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja te sigurno neću banat jer kako si me u prvom postu optužio, nisam objektivna. Ne, ti nemaš što pametno za reći pa udaraš nisko, nemaš nikakvo opravdanje za to što pišeš i radiš, osim što mrziš životinje.. mačke su štetočine? Aha, zbog toga ti ideš uzimat pravdu u svoje ruke i riješit se tih "štetočina". Jedine štetoične u cijeloj priči su ljudi...

I da, ja nisam nikakav fanatik i sa mnom se može normalno razgovarat, naravno ako imaš argumente, a ti u ovom slučajnu nemaš, pa opet kažem, udaraš jako nisko...
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:52   #34 (permalink)
Starter

a sori, malo pretjerah, zalaufo sam se...

a zračnica... zajebavao sam se

al mi samo jedno reci... kako te ne bi živcirale mačke pod prozorom po ljeti... kao da nekome deru kožu na živo.

susjeda mi ima 4 mačke, ni jedna nije kod nje preko dana, kod nje samo dolaze jesti i prespavati, a u susjedstvu obavljaju nuždu i prave štetu...

nemam NIŠTA protiv kućnih, čistih mačaka, ali ne mogu smislit ove lutalice i bez brige, nisam uzimao pravdu u svoje ruke

psi će uvijek biti moji favoriti
rekozajebi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 22:59   #35 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
a sori, malo pretjerah, zalaufo sam se...

a zračnica... zajebavao sam se

al mi samo jedno reci... kako te ne bi živcirale mačke pod prozorom po ljeti... kao da nekome deru kožu na živo.

susjeda mi ima 4 mačke, ni jedna nije kod nje preko dana, kod nje samo dolaze jesti i prespavati, a u susjedstvu obavljaju nuždu i prave štetu...

nemam NIŠTA protiv kućnih, čistih mačaka, ali ne mogu smislit ove lutalice i bez brige, nisam uzimao pravdu u svoje ruke

Nisi se zajebavao nego mene pokušao isprovocirati... ali ne dam se ja

Citat:
Ide i meni na živce, ali ja razumijem njihovu prirodu i znam zašto se tuku, i protiv toga ne mogu, a ne možeš ni ti.. čovjek je glavni krivac jer je doveo tako reći divlju životinju tamo gdje su ljudi i pripitomio je. Ljudi su krivi što su se toliko namnožile jer ponavljam - ako si nabaviš životinju onda se i pobrini za nju a ne kad se okoti bacit mačiće ili štence na ulicu pa nek lutaju, snalaze se sami i budu problem ljudima kao što si ti.

E da, i idu mi na živce djeca koja mi se deru ispod prozora, i vrište kao da su na divljem zapadu, ali što ja mogu.. živim u naseljenom prostoru.

Citat:
Ja ne pravim razliku među životinjama, sve su mi manje ili više drage.
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 23:04   #36 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nisi se zajebavao nego mene pokušao isprovocirati... ali ne dam se ja
a provocirala si i ti mene al dobro

oboje smo rekli kaj smo mislili, mir sad
rekozajebi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 00:11   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,116
Mazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz mase

rado bi, ali više ni sama ne znam di bi sa svojim kućnim ljubimcima...
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 14:24   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Godina: 26
Poruka: 441
crni225 se izdvaja iz mase

vec sam nekoliko puta nasao napustene najcesce macice, i nemogu da ih ne uzmem sa sobom, inace nebi mogo spavat i pekla bi me savjest. slab sam na takve napustene sirote jadne zivotinjice
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 20:36   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Evo moji danas u sumi nasli dva napustena macica i donesli ih doma.
Malo cemo ih dohranit i nadam se dobro udomit.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-07, 21:25   #40 (permalink)
Cobeta

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108