| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza rekozajebi baš si frajer sad znam a ti wamp... ovo s malim kurcima ti ne stoji: ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice? | |||
| Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam | | 3 | 7.14% |
| Da, pa makar i ne imao uvjete | | 17 | 40.48% |
| Da, obavezno | | 17 | 40.48% |
| Ne, nemam uvjeta | | 5 | 11.90% |
| Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? znam ![]() a ti wamp... ovo s malim kurcima ti ne stoji: kao prvo, kita mi nije mala kao drugo imam pametnijeg posla od natjeravanja mačaka po kvartu (ovo s zračnicom je iz nužde, kad nitko neće intervenirat moram ja )i kao treće, ne kanim se raspravljat s tobom jer vidim da to nikam ne vodi (fanatiku ću objašnjavat kakve su štetočine te mačke...) za kraj, nešto u stilu iborta jebale te mačke ![]() pretpostavljam da me sad slijedi ban, al zaboli me, rekao sam što sam htio ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? reko zajebo si se ... Ibort se ženama ne obraća na takav način , ni u RL ni na forumu. Moje - jebala vas zaštita životinja - bilo je u potpuno drugom smjeru ... al šta ću kad sam neshvaćeni pjesnik. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio daidza : 23-07-07 u 23:15. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Ja te sigurno neću banat jer kako si me u prvom postu optužio, nisam objektivna. Ne, ti nemaš što pametno za reći pa udaraš nisko, nemaš nikakvo opravdanje za to što pišeš i radiš, osim što mrziš životinje.. mačke su štetočine? Aha, zbog toga ti ideš uzimat pravdu u svoje ruke i riješit se tih "štetočina". Jedine štetoične u cijeloj priči su ljudi... I da, ja nisam nikakav fanatik i sa mnom se može normalno razgovarat, naravno ako imaš argumente, a ti u ovom slučajnu nemaš, pa opet kažem, udaraš jako nisko...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-02-07
Poruka: 26
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? a sori, malo pretjerah, zalaufo sam se... ![]() a zračnica... zajebavao sam se ![]() al mi samo jedno reci... kako te ne bi živcirale mačke pod prozorom po ljeti... kao da nekome deru kožu na živo. susjeda mi ima 4 mačke, ni jedna nije kod nje preko dana, kod nje samo dolaze jesti i prespavati, a u susjedstvu obavljaju nuždu i prave štetu... nemam NIŠTA protiv kućnih, čistih mačaka, ali ne mogu smislit ove lutalice i bez brige, nisam uzimao pravdu u svoje ruke psi će uvijek biti moji favoriti |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
Citat:
E da, i idu mi na živce djeca koja mi se deru ispod prozora, i vrište kao da su na divljem zapadu, ali što ja mogu.. živim u naseljenom prostoru. Ja ne pravim razliku među životinjama, sve su mi manje ili više drage.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? rado bi, ali više ni sama ne znam di bi sa svojim kućnim ljubimcima...
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 26
Poruka: 441
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? vec sam nekoliko puta nasao napustene najcesce macice, i nemogu da ih ne uzmem sa sobom, inace nebi mogo spavat i pekla bi me savjest. slab sam na takve napustene sirote jadne zivotinjice ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.

)

Do you feel lucky, Punk?