Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; ja sam pokupila jednog mačića s ceste prije negdje 1,5 god. Bio je polumrtav, imao je nekakvu bolest na ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice?
Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam 3 7.14%
Da, pa makar i ne imao uvjete 17 40.48%
Da, obavezno 17 40.48%
Ne, nemam uvjeta 5 11.90%
Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 16:37   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

ja sam pokupila jednog mačića s ceste prije negdje 1,5 god. Bio je polumrtav, imao je nekakvu bolest na očima, cijela glava mu je bila krvava i gnojna. Odvela sam ga veterinaru, dobio je par injekcija, nismo bili sigurni hoće li preživit. I oporavio se on, ali je ostao slijep. Zbog toga ga nitko nije htio uzeti, pa je završio kod moje bake na Pagu. Ali nažalost ga je auto pogazio ove godine u 5. mjesecu. Jadan moj ćoro...

A pokupila sam još kasnije i 3 mačića ostavljena u najlonskoj vrećici, tek progledali, i jednu malu kujicu koja je došla za mnom i mojim pesom doma iz šetnje, i su svi sretno udomljeni

Zadnji Uredio mimy : 18-09-07 u 16:43.
mimy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:00   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

ja sam sa svojom sestrom isto pokupila pred 2 godine nekog mačića,baš je bio meden...i mi smo ga udomili...inače mi smetaju dlake ali on je bio takoo presladak i kad je moja sestra otišla na put ostalo je meni da se brinem za njega i jesam ali jednog dana samo je nesto...tražili smo ga i tražili ali neko ga je pokupio...bio je predivan ni ne čudim se da ga je neko maznuo...ah šta češ....valjda je živ i zdrav!
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:32   #53 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,339
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
ja sam pokupila jednog mačića s ceste prije negdje 1,5 god. Bio je polumrtav, imao je nekakvu bolest na očima, cijela glava mu je bila krvava i gnojna. Odvela sam ga veterinaru, dobio je par injekcija, nismo bili sigurni hoće li preživit. I oporavio se on, ali je ostao slijep. Zbog toga ga nitko nije htio uzeti, pa je završio kod moje bake na Pagu. Ali nažalost ga je auto pogazio ove godine u 5. mjesecu. Jadan moj ćoro...

A pokupila sam još kasnije i 3 mačića ostavljena u najlonskoj vrećici, tek progledali, i jednu malu kujicu koja je došla za mnom i mojim pesom doma iz šetnje, i su svi sretno udomljeni
Svaka čast, vidi se da istinski voliš životinje, većina ljudi kad vidi da je životinja bolesna ili nešto ne želi joj ni prić niti ništa, a da ne govorim o debilima koji bi ju još šutnuli nogom
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 19:17   #54 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:

Jadan Ćoro
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 22:43   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

Citat:

Suseda lijepo od tebe.

Sorry nemoj zamjerit ali moram se nasmijat imenu Ćoro.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 23:15   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: Skunk Pogledaj Poruke
moram se nasmijat imenu Ćoro.
ma nije se zvao ćoro, to ja samo tako kažem jer je bio ćorav Zvao se Jurica
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 23:20   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

A Ćoro je onda od milja bil.
Kao sto rekoh lijepo od tebe sta pomazes zivotinjama.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 16:13   #58 (permalink)
Banned

Datum registracije: 28-10-07
Poruka: 1,229
Dinamo12 se izdvaja iz mase

Mi smo pomogli 3 mačaka jedanputa.

Hranili smo ih svaki dan...ali jednog dana 1 je pobjego

1 je bio ubijen od psa(doslovno raskomadan)

1 je bio udomljen

slično sa 12 mačića koje smo pokušali se brinuti o njima, ali došo je neko ljudsko govno i otrovalo ih...taj 1 je sad udomljen i zove se Harry Potter(ne zajebavam se)
Dinamo12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 10:43   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 610
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Imamo cucka kojeg smo našli, dva mačka koje smo našli i mačku koju smo isto našli - sve posebno. U međuvremenu se maca omacila pa sad imamo i mačiće. Naš ponos je ovaj mačak koji je bio mali kad smo ga našli i imao je rasječenu usnicu - sad ima preko 5,5 kila.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg P1010063.jpg (164.9 KB, 10 pogleda)
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 11:59   #60 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

prekrasan je... ja volim bebele mace
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108