| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; ja sam pokupila jednog mačića s ceste prije negdje 1,5 god. Bio je polumrtav, imao je nekakvu bolest na ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice? | |||
| Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam | | 3 | 7.14% |
| Da, pa makar i ne imao uvjete | | 17 | 40.48% |
| Da, obavezno | | 17 | 40.48% |
| Ne, nemam uvjeta | | 5 | 11.90% |
| Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? ja sam pokupila jednog mačića s ceste prije negdje 1,5 god. Bio je polumrtav, imao je nekakvu bolest na očima, cijela glava mu je bila krvava i gnojna. Odvela sam ga veterinaru, dobio je par injekcija, nismo bili sigurni hoće li preživit. I oporavio se on, ali je ostao slijep. Zbog toga ga nitko nije htio uzeti, pa je završio kod moje bake na Pagu. Ali nažalost ga je auto pogazio ove godine u 5. mjesecu. Jadan moj ćoro... ![]() A pokupila sam još kasnije i 3 mačića ostavljena u najlonskoj vrećici, tek progledali, i jednu malu kujicu koja je došla za mnom i mojim pesom doma iz šetnje, i su svi sretno udomljeni
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same Zadnji Uredio mimy : 18-09-07 u 16:43. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? ja sam sa svojom sestrom isto pokupila pred 2 godine nekog mačića,baš je bio meden...i mi smo ga udomili...inače mi smetaju dlake ali on je bio takoo presladak i kad je moja sestra otišla na put ostalo je meni da se brinem za njega i jesam ali jednog dana samo je nesto...tražili smo ga i tražili ali neko ga je pokupio...bio je predivan ni ne čudim se da ga je neko maznuo...ah šta češ.... valjda je živ i zdrav!![]() |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
![]()
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
Jadan Ćoro ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Citat:
Sorry nemoj zamjerit ali moram se nasmijat imenu Ćoro. ![]() | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Mi smo pomogli 3 mačaka jedanputa. Hranili smo ih svaki dan...ali jednog dana 1 je pobjego 1 je bio ubijen od psa(doslovno raskomadan) 1 je bio udomljen slično sa 12 mačića koje smo pokušali se brinuti o njima, ali došo je neko ljudsko govno i otrovalo ih...taj 1 je sad udomljen i zove se Harry Potter(ne zajebavam se) |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Imamo cucka kojeg smo našli, dva mačka koje smo našli i mačku koju smo isto našli - sve posebno. U međuvremenu se maca omacila pa sad imamo i mačiće. Naš ponos je ovaj mačak koji je bio mali kad smo ga našli i imao je rasječenu usnicu - sad ima preko 5,5 kila. |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:18.

valjda je živ i zdrav!

Zvao se Jurica