| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; prekrasan je. vidi se da ga se dobro hrani... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice? | |||
| Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam | | 3 | 7.14% |
| Da, pa makar i ne imao uvjete | | 17 | 40.48% |
| Da, obavezno | | 17 | 40.48% |
| Ne, nemam uvjeta | | 5 | 11.90% |
| Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? prekrasan je. vidi se da ga se dobro hrani ![]() ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Morao sam citirat sam sebe jer sam se upravo vratio od veterinara sa tim istim mačkom. Cijepili smo ga protiv parazita, zbog doze su ga morali izvagat i trenutno ima 6,7 kila. Svi ga u susjedstvu poznaju i svi ga hrane, prasac jedan. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? naravno da bi.....do sad sam udomio vec tri macora....nisu bili moji al ko da jesu...dosli su k meni jesti, piti, coriti....bili su cijepljeni....dva su cak imala problema s bolesnim usima pa smo vodili veterinaru....nazalost uginuli su....prasci jedni....po danu ih skoro nije bilo....a onda sam dode i mjauce.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? Jesm li ja na ovo već odgovara ...ne sićam se...uglavnom...kad sam bio klinac vidio sam na ulici preplačenog ptića, goluba kako švrlja, ništa on jadan nije razumio (valjda ispao iz gnijezda i odlutao) Odnio sam ga doma i hranio. U početku je bilo jako zeznuto, jer je bio vrlo mlad.... i tako malo po malo je odrastao, naučio letit i sve to, ali se nikada nije micao s balkona (na kojem sam ga držao) bio je skroz super, letuckao je po balkonu, izvodio gluposti, bio skroz umiljat....e, ali mome ocu i majci je jako išlo na živce što je balkon non stop bio izasran (ta nisu golubi mačke ili psi) pa su ga pokušavali bacit s balkona (kada mene nije bilo doma) da odleti, ode. Kako bio se uvik vraćao, onda su ga jadnog odveli na drugi balkon (nasuprot toga njegovog) i bacali su ga tamo, ali opet ista priča, golub poleti, napravi krug i vrati se. Onda su se autom odvezli na meni nepoznato mjesto, tamo ga pustili van, nema šanse da se malac moga vratit, ta nije brži od auta...a meni su prodali priču da su ga pustili s balkona, da se kao vratio, sjeo materi na rame u znak zahvalnosti i odletio... ![]() Zvao se Čićo.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji? ja bi uzela psa nekog s ulice sigurno,i uzela sam jednom jednog.....mačku ne bi jer ih se bojim.....ne bi ju mogla ni primit....a kamoli odnijet doma.....to bi mi bilo suočavanje sa strahom oči u oči,a na to nisam spremna..... ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | Citat:
nama je dugo macak donosio misa pred vrata da se pohvali i zahvali sto ga hranimo (nije bio nas) a onda je jednostavno nestao, valjda za kakvom micom. ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

...ne sićam se...