Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Da li biste pomogli napuštenoj životinji? u Život i Stil forumu; prekrasan je. vidi se da ga se dobro hrani...

Vidi Rezultate Anketa: Da li biste pokupili napušteno malo mače ili psića s ulice?
Ne, imam pametnijeg posla, sebičan sam 3 7.14%
Da, pa makar i ne imao uvjete 17 40.48%
Da, obavezno 17 40.48%
Ne, nemam uvjeta 5 11.90%
Glasači: 42. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-07, 19:08   #61 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

prekrasan je.

vidi se da ga se dobro hrani

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 20:09   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

evo
ja sam glasala da bih pomogla,

a to sam prošle subote i napravila...

Klub Under 16
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 12:40   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 613
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Imamo cucka kojeg smo našli, dva mačka koje smo našli i mačku koju smo isto našli - sve posebno. U međuvremenu se maca omacila pa sad imamo i mačiće. Naš ponos je ovaj mačak koji je bio mali kad smo ga našli i imao je rasječenu usnicu - sad ima preko 5,5 kila.
Morao sam citirat sam sebe jer sam se upravo vratio od veterinara sa tim istim mačkom. Cijepili smo ga protiv parazita, zbog doze su ga morali izvagat i trenutno ima 6,7 kila. Svi ga u susjedstvu poznaju i svi ga hrane, prasac jedan.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg pipi.jpg (94.0 KB, 5 pogleda)
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 14:16   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

naravno da bi.....do sad sam udomio vec tri macora....nisu bili moji al ko da jesu...dosli su k meni jesti, piti, coriti....bili su cijepljeni....dva su cak imala problema s bolesnim usima pa smo vodili veterinaru....nazalost uginuli su....prasci jedni....po danu ih skoro nije bilo....a onda sam dode i mjauce....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 13:04   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Godina: 19
Poruka: 26
Dior Girl se izdvaja iz mase

Ja sam prije par godina našla 2 napuštena mačića, uzela ih doma i još ih uvijek imam, sretni su i puno ih volim.
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 13:19   #66 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Jesm li ja na ovo već odgovara...ne sićam se...

uglavnom...kad sam bio klinac vidio sam na ulici preplačenog ptića, goluba kako švrlja, ništa on jadan nije razumio (valjda ispao iz gnijezda i odlutao) Odnio sam ga doma i hranio. U početku je bilo jako zeznuto, jer je bio vrlo mlad.... i tako malo po malo je odrastao, naučio letit i sve to, ali se nikada nije micao s balkona (na kojem sam ga držao) bio je skroz super, letuckao je po balkonu, izvodio gluposti, bio skroz umiljat....e, ali mome ocu i majci je jako išlo na živce što je balkon non stop bio izasran (ta nisu golubi mačke ili psi) pa su ga pokušavali bacit s balkona (kada mene nije bilo doma) da odleti, ode. Kako bio se uvik vraćao, onda su ga jadnog odveli na drugi balkon (nasuprot toga njegovog) i bacali su ga tamo, ali opet ista priča, golub poleti, napravi krug i vrati se. Onda su se autom odvezli na meni nepoznato mjesto, tamo ga pustili van, nema šanse da se malac moga vratit, ta nije brži od auta...a meni su prodali priču da su ga pustili s balkona, da se kao vratio, sjeo materi na rame u znak zahvalnosti i odletio...

Zvao se Čićo....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 13:25   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-01-08
Poruka: 26
Dior Girl se izdvaja iz mase

Evo i njihovih slikica:

Zuki

Crnko 1

Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 14:14   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja bi uzela psa nekog s ulice sigurno,i uzela sam jednom jednog.....mačku ne bi jer ih se bojim.....ne bi ju mogla ni primit....a kamoli odnijet doma.....to bi mi bilo suočavanje sa strahom oči u oči,a na to nisam spremna.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 20:40   #69 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
ruzica se izdvaja iz mase
Smile Re: Da li biste pomogli napuštenoj životinji?

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
naravno da bi.....do sad sam udomio vec tri macora....nisu bili moji al ko da jesu...dosli su k meni jesti, piti, coriti....bili su cijepljeni....dva su cak imala problema s bolesnim usima pa smo vodili veterinaru....nazalost uginuli su....prasci jedni....po danu ih skoro nije bilo....a onda sam dode i mjauce....
kad macka jednom nahranis, taj vise ne odlazi, a i dobro je tko ima dvoriste, nema miseva koji u proljece i jesen ulijecu u kuce.
nama je dugo macak donosio misa pred vrata da se pohvali i zahvali sto ga hranimo (nije bio nas) a onda je jednostavno nestao, valjda za kakvom micom.
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:44   #70 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Godina: 40
Poruka: 37
Maja Cvj. se izdvaja iz mase

Ne okrećem glavu,ne mogu.Bar hranim redovno jadničke.
Maja Cvj. je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biste, napus tenoj, pomogli, zivotinji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111