| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Dal da kupim hrčka? u Život i Stil forumu; Koje su prednosti i nedostaci ako kupim hrčka,dal će smrdit,jel zabavan,jel grize,jel zahtjevan,kolko živi... Ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Dal da kupim hrčka? Koje su prednosti i nedostaci ako kupim hrčka,dal će smrdit,jel zabavan,jel grize,jel zahtjevan,kolko živi... Ako je netko imao hrčka nek nešto kaže a ako niste bar mi recite što mislite. P.S.Nadam se da ova tema neće bit poduprta sa samo 2-3 komentara. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 59
![]() | Re: Dal da kupim hrčka? ja sam za definitivno uzmi, super ljubimac, znatizeljan, vrckast, ne smrdi (bar moji nisu ni jedan do sad) fakat imam rec sve naj naj o njima, jedino kaj mi zao sta zive 2-3 god. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dal da kupim hrčka? Ja sam do sada imala 5 hrčaka i svakako ti ga preporučam, jednostavni su i jeftini za održavanje, preslatki i mekani Gajbicu mu treba čistiti svakih 5-6 dana, hranu imaš za kupiti, a uz to može jesti sve osim voća tipa naranča, mandarina i začinjene hrane, ali naravno ne previše. Što se griženja tiče u početku im treba vremena da se naviknu na ruke jer se u pet shopovima nitko ne bavi s njima. Zato kad ga nabaviš nemoj ga odmah uzeti u ruke, prvo mu daj vremena da se navikne, davaj mu lješnjake, bademe i slično iz ruke, to obožavaju. Kad se malo navikne, ja sam ga onda pomalo primala u ruku ali unutar gajbice jer se znalo dogoditi da mi iskoči iz ruke, pa ne bi bilo zgodno da to bude na sred sobe. Treba im oko tjedan dana, ovisi koliko se baviš s njim i onda ga možeš dalje držati u rukama koliko hoćeš. Ja sam svoje puštala i da šetaju po sobi, jako su bili pitomi, znali su mi i spavat u ruciovu sam hrčkicu poklonila dragom za sv. Nikolu prošle godine, pa ju je nazvao Nikolina ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Dal da kupim hrčka? joj kako je sladak , imao mi je bratić jednog, ful su slatki i lako ih je hranit, a i ne smrde ni ništa tako da su savršeni ljubimac pogotovo za one koji ne mogu imat psa ili mačku jer žive u stanu, a i još bolje i pas i mačka i hrčak sve hehe
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Dal da kupim hrčka? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dal da kupim hrčka? jedini minus je što su noćne životinje. Po danu spavaju a po noći divljaju po onom kolutu. Zbog toga ih nisam mogla držati u sobi preko noći, preglasni su
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dal da kupim hrčka? meni je danas umro hrčkov........ ![]() ![]() baš mi ga žao.... bio je roborovski i star oko 2 i pol godineevo slike jednoga (nije moj) roborovski02_1600.jpg
__________________ Z A N I M L J I V O |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrcakkupiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

Gajbicu mu treba čistiti svakih 5-6 dana, hranu imaš za kupiti, a uz to može jesti sve osim voća tipa naranča, mandarina i začinjene hrane, ali naravno ne previše. Što se griženja tiče u početku im treba vremena da se naviknu na ruke jer se u pet shopovima nitko ne bavi s njima. Zato kad ga nabaviš nemoj ga odmah uzeti u ruke, prvo mu daj vremena da se navikne, davaj mu lješnjake, bademe i slično iz ruke, to obožavaju. Kad se malo navikne, ja sam ga onda pomalo primala u ruku ali unutar gajbice jer se znalo dogoditi da mi iskoči iz ruke, pa ne bi bilo zgodno da to bude na sred sobe. Treba im oko tjedan dana, ovisi koliko se baviš s njim i onda ga možeš dalje držati u rukama koliko hoćeš. Ja sam svoje puštala i da šetaju po sobi, jako su bili pitomi, znali su mi i spavat u ruci

Z A N I M L J I V O