| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Dal da kupim hrčka? u Život i Stil forumu; al daj mi reci koja je fora imat hrchka..mislim ono..kaj kak se s njim igrat? bogec zaprt u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dal da kupim hrčka? al daj mi reci koja je fora imat hrchka..mislim ono..kaj kak se s njim igrat? bogec zaprt u malom kavezu..to je debilno..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Dal da kupim hrčka? i ja sam za hrčka! imao sam ga dok sam bio mlađi,znači prije rata,i koliko se sjećam ne smrdi,ali nemoj mu pružati prste jer zna gricnuti,i eto ti krvi.....heheh
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Dal da kupim hrčka? Ja sam isto imala 2 hrčka - curu i dečka. Curu sam skotnu doma donijela. Mlade sam po susjedstvu dijelila, a bilo ih je skoro kod svakog okota 12. Onda smo ih razdvojili. Uglavnom, super životinjice. Zanimljive su, smiješne, možeš ih pripitomiti pa ti se daju maziti, dragati, ma svašta. Nažalost, kratko žive. Ja sam ih imala nešto duže od dvije godine. Ona je umrla iznenada, a on je par dana bio miran i nikakav, jadničak. I ne smrde ako im redovito mijenjaš piljevinu i čistiš gajbu. Ja sam čak i njih tu i tamo znala malo oprat'. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Dal da kupim hrčka? Nemoj, radije promijeni sva stakla na kući ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dal da kupim hrčka? imala sam 3 hrcka (odvojeno), ne smrde, osim dijela kaveza gdje pisaju, al to pokupis i bacis, uredni su, po danu su tihi, al po noci divljaju na to se pripremi bilo bi dobro da ih zbog toga drzis u prostoriji gdje nitko ne spava jedino lose iskustvo imam s kineskim hrckom koji se grizao nikako ga nisam mogla pripitomiti, bas je bio neki divlji jednom je stara gurnula prst u otvoreni kavez i ovaj ju je toliko jako zgrabio da je ostao visit na prstu cak i kad je stara brzo povukla prst k sebi i otresla ga, a ovaj je zviznuo na pod s metar i pol visine.. niej mu nis bilo al ga je trebalo uhvatit ![]() ak cu ikad vise imat hrcka - nikad vise kineskog ![]()
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dal da kupim hrčka? Pet centar - Hrčak ovo ti je link na kojem ti piše sve što trebaš znat o hrčcima |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrcakkupiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:48.

T1950

na to se pripremi
bilo bi dobro da ih zbog toga drzis u prostoriji gdje nitko ne spava