| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima u Život i Stil forumu; Udruga "Život" podnijela je kaznenu prijavu Policijskoj upravi osječko-baranjskoj i đakovačkoj Policijskoj postaji protiv roditelja četvorice dječaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima Udruga "Život" podnijela je kaznenu prijavu Policijskoj upravi osječko-baranjskoj i đakovačkoj Policijskoj postaji protiv roditelja četvorice dječaka koji su mučili mačku. Video pogledajte ovdje. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kako bi ja to tuko, katastrofa, nemam riječi
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima Ja ne razumijem kako razmišljanje imaju ta djeca. Pa ja bi to tukla.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima kako će se tek ponašat ta dijeca kad odrastu ![]() to je kriv odgoj, kad dobiju šta žele čim se sjete pa im sve dopizdi na brzinu, pa im padaju take gluposti na pamet. i premalo batina svakako, nemaju uopće više kulture
__________________ da sam šutio osto bi filozof |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima Preodvratan čin, bilo kakva vrsta nasilja, prema bilo kojim životinjama... Kako ta djeca nemaju srama? Pa ta djeca ni o čemu ne razmišljaju... Ako mrziš životinje mrziš i ljude... Čim mrziš ljude mrziš i sebe... Čovjek mora živjeti u skladu sa prirodom, živim bičima, a na kraju i sa sobom... Ako tako ne žive onda ne žive niti u skladu sa sobom... Djeca nemaju nimalo sklada, pameti, razumijevanja niti osjećaja... Kao niti njihovi roditelji... Kao niti ona sa nsailjem nad psom, niti šta su djeca predškolske dobi odrezali macama šapice... Kako bi se to dijete osjećalo da se njega zapali... Evo da kažem: osječao bi miris vlastite zapaljene kože šta je užasno... Kasnije fizičke i psihičke posljedice - neizlječive... Jadna mačka... Jadne životinje s nama... I jadni mi sami sa sobom... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima Strašno,to je sve od odgoja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 298
![]() | Re: Dječaci mobitelom snimali kako benzinom pale mačku, pa se hvalili prijateljima odgoj.... nemam rječi..ali stvarno.... kakve će to osobe biti kada odrastu?? zlostavljati svoje najmilije??? dddddeeejmmmmm |
| | |
![]() |
| Tagovi: benzinom, djecaci, hvalili, kako, macku, mobitelom, pale, prijateljima, snimali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.