Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

doberman

Raspravljate o temi doberman u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; imam problem,imam stene dobermana staro mjesec dana a ne znam nista o njegovom odgoju. moze li ko da me posavjetuje ...

Starter
    Datum registracije
    06-01-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

doberman

imam problem,imam stene dobermana staro mjesec dana a ne znam nista o njegovom odgoju. moze li ko da me posavjetuje malo o ovoj temi ili da me uputi na sajt gdje cu naci nesto vise o trazenim informacijama

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Re: doberman

Otiđi u knjižnicu i posudi sve knjige koje imaju, a tiču se odgoja šteneta... i baci se na čitanje. Iako ni to nekad nije dovoljno, jer se takve stvari rade puno prije nego uopće nabaviš psa. Na netu se daju naći informacije, ali po meni je to nedovoljno. Ne poznaš baš nikoga tko ima iskustva da ti može dati neki savjet?

Starter Avatar od korisnika Meg18
    Datum registracije
    11-11-08
    Starost
    22
    Poruka
    68
    Liked
    0 times

zašto si nabavio dobermana ako ne znaš ama baš niš o njemu?

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

nene, ispravno pitanje bi bilo - zasto si nabavio psa ako ne znas bas nista o njegovom odgoju?!?!

kako ne volim ovakve vlasnike.. bitno da oni imaju dobernama/rotvajlera/ili vec neku slicnu vrstu psa.. nije uopce bitno sto pojma nemaju o njima niti o icemu

Starter Avatar od korisnika marija_0s
    Datum registracije
    20-02-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

p0zdrav ljudi!

eo ovak...veelika mi je želja štene dobermana i toliko tih knjiga sam procitala o njima...pošto vidim da su tu samii stručnjaci dobermana, molim vas da mi napišete sam kolko se treba vremena odvojit za njega šetajući ga. Htjela bi sam da mu ništa nedostaje u mojoj obitelji i stvaaaarno imam volje raditi s njimm
    Ti su psi preprekrasni!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Vremenski ne znam točno koliko, ali uglavnom treba im dosta istrčavanja, više puta dnevno.

Lajkaj nas na Facebooku