| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dresiranje i odgoj pasa u Život i Stil forumu; Dali vam je poznata neka knjiga koja detaljno objašnjava dresiranje pasa?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-07 Godina: 43
Poruka: 8
![]() | Re: dresiranje i odgoj pasa Ako želiš psa naučiti nečemu, to treba početi još kad je štene. Inače sa keksićima sve se može. Kad god napravi dobru stvar, pohvali ga i daj keksić...kad pogriješi grubim glasom ga ukori. Keksići su zakon, tako i kod privikavanja na povodnik, vršenje nužde na travici ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: dresiranje i odgoj pasa ma keksići su zakon, moj čim vidi keksić odmah se umiri i čeka naredbu ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: dresiranje i odgoj pasa sjedi,lezi,dođi,okret,mrtav pas,drži(napada sta mu se pokaze),mir(pusta napadnuto),donesi,vrati loptu na mjesto(imamo mjesto gdje ona stoji i tu je nakon igre vrati) ! moze se sve nauciti psa,sta god zazelite,ali naravno u pocetku keksic,s vremenom sve manje kako odrasta,i nakon prestanka davanja keksa,samo uzvik bravo i tapšanje po vratu,i to shvaca koa nagradu! ja sam mog psa počeo vježbati kada je imao 4mjeseca,jer tada vec razumije neke stvari i malo je lakse raditi sa njim! i radili smo konstantno svaki dan po sat ipol,dva,kako kada,znaci negdje od 4 mjeseca starosti do malo manje od godine dana!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,420
![]() ![]() ![]() | Re: dresiranje i odgoj pasa ime knjige je "New complete dog training manual" ! autor-dr. Bruce Fogle Nije prevedeno,na engleski je,ako razumjes ikoliko nije problem jer svaki korak svake vježbe objašnjen je i ilustriran!! znači ima i teksta i slika,tvrdi uvez,plastificirane stranice,knjiga je za 5 ! cini mi se da je cijena bila oko 180kuna !! |
| | |
![]() |
« mačiji razgovor
|
Štenad! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.