Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-07, 13:49   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Cool dvojba-kojeg psa da kupim???

ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka nostalgija se probudila..e sad,sta da kupim,vaši prijedlozi i iskustva,dali njemačkog ovčara jer sam čuo da su najčišći i najpametniji a i po prirodni su miroljubivi ili bi vi neku dr.pasminu iz nekog drugog razloga/iskustva!??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 13:51   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Re: dvojba-kojeg psa da kupim???

ja mislio da imaš dvojbu između 2 pasmine.

uzmi si bigla, prijateljski su, nenametljivi i lijepi
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 14:03   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

iz azilapas-vukovar.jpg
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 14:54   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Eto Vatra ti je dobro rekla.. Ako nemaš iskustva s psima ne bih ti savjetovala njemačkog ovčara, znam masu ljudi koji su ga uzeli baš iz tog razloga koji si naveo, a onda su se odjednom iznenadili kako to, pas tvrdoglav, ništa ne sluša nisu očekivali da će se ipak morat potrudit i radit s psom da dobiju psa kakvog žele... prije nego se uopće odlučiš imati bilo kakvog psa morao bi poznavat onu osnovnu pseću psihologiju, i o vrsti psa kojeg nabavljaš se dobro raspitat o njegovom karakteru, mogućim bolestima kojima je sklon, itd. da ne bi bilo da ti se ne svidi pa da pas još završi i na ulici... isto tako bitno je kakve uvjete imaš za tog psa, koliko vremena bi imao za posvetit se tom psu..
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 15:12   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka nostalgija se probudila..e sad,sta da kupim,vaši prijedlozi i iskustva,dali njemačkog ovčara jer sam čuo da su najčišći i najpametniji a i po prirodni su miroljubivi ili bi vi neku dr.pasminu iz nekog drugog razloga/iskustva!??
Stari, najbolje bi bilo da se obratiš na neko Kinološko društvo, oni će ti najpametnije reć i najbolje te savjetovat. Ja osobno obožavam Hrvatske ovčare, jer su jako inteligentni, ali su izrazito čoporativni i trebaju puno prostora. Ja živim u stanu pa nema smisla da maltretiram životinju nepotrebno. Ali čim preselim u kuću, odmah nabavljam dva-tri!
A što se tiče kupovine psa, možda ne bi bilo loše da se prošetaš po azilima za pse...Ko zna, možda ti barem jedan zapne za oko, pa spasiš jedan život.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 19-05-07 u 15:16.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 15:23   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Jel ima neka pasmina koja ne laje??
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 15:42   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ima, mislim da sam negdje čula da ima jedna pasmina koja ne laje ali se sad ne mogu sjetit koja je točno. Ali ti možeš psa naučit da ne laje, tj. odučit od lajanja

Zadnji Uredio Wamp : 19-05-07 u 15:58.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 18:38   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 503
Bluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz maseBluebird se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Izbor psa bi ti trebali djelomično odrediti uvjeti u kojima će pas živjeti.
Ja bi ti također preporučila psa iz azila. Budući da imam iskustva s tim psima, učinit ćeš dobro djelo a pas će ti biti jako zahvalan,a osim toga nećeš plaćati cijepljena, bar se ne plaćaju za neke azile koje ja znam, to još dodatno provjeri.
Ako ti je baš stalo do čistokrvnog psa, retriveri i labradori su jako pametni i mirni, možda bi ti se svidjeli.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 18:43   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Trebas uzet psa po sebi, tj. ti najbolje znas koja ti vrsta odgovara. Ako volis dugo setat uzmi vrstu koja je izdrzljiva i koja isto to voli, ako si cesto na moru, pazi da ne uzmes psa koji se boji vode. Zelis li mirnog ili zaigranog psa?
Zelis li psa koji ce bit odan samo tebi ili ce kao zlatni retriver doc se svakome pomazit, i svakoga volit... Odabir psa je jako osobna stvar, i tesko da to moze netko odabrat umjesto tebe...
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 19:14   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,487
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Jel ima neka pasmina koja ne laje??
Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ima, mislim da sam negdje čula da ima jedna pasmina koja ne laje ali se sad ne mogu sjetit koja je točno. Ali ti možeš psa naučit da ne laje, tj. odučit od lajanja
Dingo!

Wamp, bez uvrede, ali moram se nadovezat na onu temu o proizvođačima koji muče životinje iz ovog razloga: zar nije "učenje" pasa da ne laju zlostavljenje životinja? Mislim, to je ipak fiziološka funkcija te životinje i ti ju sad pokušavaš odvojit od toga? To isto sigurno ostavlja nekakve traume. Ili možda griješim?
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103