| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka nostalgija se probudila..e sad,sta da kupim,vaši prijedlozi i iskustva,dali njemačkog ovčara jer sam čuo da su najčišći i najpametniji a i po prirodni su miroljubivi ili bi vi neku dr.pasminu iz nekog drugog razloga/iskustva!?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? iz azilapas-vukovar.jpg ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Eto Vatra ti je dobro rekla.. Ako nemaš iskustva s psima ne bih ti savjetovala njemačkog ovčara, znam masu ljudi koji su ga uzeli baš iz tog razloga koji si naveo, a onda su se odjednom iznenadili kako to, pas tvrdoglav, ništa ne sluša nisu očekivali da će se ipak morat potrudit i radit s psom da dobiju psa kakvog žele... prije nego se uopće odlučiš imati bilo kakvog psa morao bi poznavat onu osnovnu pseću psihologiju, i o vrsti psa kojeg nabavljaš se dobro raspitat o njegovom karakteru, mogućim bolestima kojima je sklon, itd. da ne bi bilo da ti se ne svidi pa da pas još završi i na ulici... isto tako bitno je kakve uvjete imaš za tog psa, koliko vremena bi imao za posvetit se tom psu..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
![]() A što se tiče kupovine psa, možda ne bi bilo loše da se prošetaš po azilima za pse...Ko zna, možda ti barem jedan zapne za oko, pa spasiš jedan život. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 19-05-07 u 15:16. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Jel ima neka pasmina koja ne laje??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Ima, mislim da sam negdje čula da ima jedna pasmina koja ne laje ali se sad ne mogu sjetit koja je točno. Ali ti možeš psa naučit da ne laje, tj. odučit od lajanja
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 19-05-07 u 15:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Izbor psa bi ti trebali djelomično odrediti uvjeti u kojima će pas živjeti. Ja bi ti također preporučila psa iz azila. Budući da imam iskustva s tim psima, učinit ćeš dobro djelo a pas će ti biti jako zahvalan,a osim toga nećeš plaćati cijepljena, bar se ne plaćaju za neke azile koje ja znam, to još dodatno provjeri. Ako ti je baš stalo do čistokrvnog psa, retriveri i labradori su jako pametni i mirni, možda bi ti se svidjeli.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Trebas uzet psa po sebi, tj. ti najbolje znas koja ti vrsta odgovara. Ako volis dugo setat uzmi vrstu koja je izdrzljiva i koja isto to voli, ako si cesto na moru, pazi da ne uzmes psa koji se boji vode. Zelis li mirnog ili zaigranog psa? Zelis li psa koji ce bit odan samo tebi ili ce kao zlatni retriver doc se svakome pomazit, i svakoga volit... Odabir psa je jako osobna stvar, i tesko da to moze netko odabrat umjesto tebe... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
Wamp, bez uvrede, ali moram se nadovezat na onu temu o proizvođačima koji muče životinje iz ovog razloga: zar nije "učenje" pasa da ne laju zlostavljenje životinja? Mislim, to je ipak fiziološka funkcija te životinje i ti ju sad pokušavaš odvojit od toga? To isto sigurno ostavlja nekakve traume. Ili možda griješim? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa |
« najružniji pas
|
HITNO! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

nisu očekivali da će se ipak morat potrudit i radit s psom da dobiju psa kakvog žele... prije nego se uopće odlučiš imati bilo kakvog psa morao bi poznavat onu osnovnu pseću psihologiju, i o vrsti psa kojeg nabavljaš se dobro raspitat o njegovom karakteru, mogućim bolestima kojima je sklon, itd. da ne bi bilo da ti se ne svidi pa da pas još završi i na ulici... isto tako bitno je kakve uvjete imaš za tog psa, koliko vremena bi imao za posvetit se tom psu..