| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; Nije dingo... tj, možda on ne laje, ali nisam na njega mislila. Pa slušaj, di ti vidiš da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Nije dingo... tj, možda on ne laje, ali nisam na njega mislila. Pa slušaj, di ti vidiš da sam ja rekla da ja odobravam to odučavanje psa od lajanja? Samo sam rekla da ga se može odučit, ali istina, svom psu ne dam da laje, jer živimo u stanu, nije da mi je drago zbog toga, ali ne želim da mi se susjedi bune zbog toga. Ali opet ne mislim da je to zlostavljanje životinje. Onda je bilo kakvo obučavanje i dresiranje psa zlostavljanje.. Ali neke stvari su neizbježne ako želiš imati psa,a niste recimo negdje u prirodi daleko od civilizacije, i ne znam kako možeš uspoređivat ono mučenje od pokusa s ovim...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 19-05-07 u 19:42. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Kako bi moj frend kod babe s sela rekao :"Rađe s kup novu grafičku, šta¨ćet ker ?"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
No, kao što kažeš, možda postoji još koja pasmina koja ne laje.Definitvno ne želim nikakvo prepucavanje, nema smisla da se ganjamo oko toga, ali obuka i dresura ne zatiru fiziološke funkcije, a životinje (većina) pri tome uživaju. Ja definitivno nisam usporedio ona mučenja sa ovim, to bi bilo glupo i besmisleno. Pitao sam te samo, jer sam htio čuti tvoje mišljenje oko toga iz vrlo jednostavnog razloga: koliko ja znam, prilikom odvikavanja od lajanja životinjama se u trenutku lajanja ušpricava nekakva tekućina po glavi, očima u njušci. A to mi definitivno zvuči kao zlostavljanje. Volio bih da mi netko ko se u to razumije malo opiše to, ali onda neka otvori novu temu, jer smo već offtopic. Ako se slažeš, odgovori na ovu poruku, i onda više nećemo razgovarati o tome (ja neću replicirat). | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Pa ni ja se ne želim prepucavat, ako se u nečemu ne slažemo ne znači da bi se trebali svađat.. ovo Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Kako si se ti naučio da ne prdiš pred svima tako se i pas nauči da ne laje u stanu ![]() Ne mislim reći da si pas da ne skužiš krivo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
imao sam njemackog ovčara ka dite i sićam se da je taj pas dobro slušao i nikad znakove nervoze i agresije nije pokazao..e sad kako drugi.. ...iskreno najviše me muči taj tazlog s vrimenom,njega mi uvik manjka! | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: sa mora Godina: 21
Poruka: 316
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? kupi mini yorkshirre terriera, presladak je, ne pušta dlaku, praktične je džepne veličine i koristan je kao alarmno zvonce kad se netko približava kući...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

No, kao što kažeš, možda postoji još koja pasmina koja ne laje.

nisu očekivali da će se ipak morat potrudit i radit s psom da dobiju psa kakvog žele... prije nego se uopće odlučiš imati bilo kakvog psa morao bi poznavat onu osnovnu pseću psihologiju, i o vrsti psa kojeg nabavljaš se dobro raspitat o njegovom karakteru, mogućim bolestima kojima je sklon, itd. da ne bi bilo da ti se ne svidi pa da pas još završi i na ulici... isto tako bitno je kakve uvjete imaš za tog psa, koliko vremena bi imao za posvetit se tom psu..