Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; Nije dingo... tj, možda on ne laje, ali nisam na njega mislila. Pa slušaj, di ti vidiš da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-07, 19:38   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: dvojba-kojeg psa da kupim???

Nije dingo... tj, možda on ne laje, ali nisam na njega mislila.

Pa slušaj, di ti vidiš da sam ja rekla da ja odobravam to odučavanje psa od lajanja? Samo sam rekla da ga se može odučit, ali istina, svom psu ne dam da laje, jer živimo u stanu, nije da mi je drago zbog toga, ali ne želim da mi se susjedi bune zbog toga. Ali opet ne mislim da je to zlostavljanje životinje. Onda je bilo kakvo obučavanje i dresiranje psa zlostavljanje.. Ali neke stvari su neizbježne ako želiš imati psa,a niste recimo negdje u prirodi daleko od civilizacije, i ne znam kako možeš uspoređivat ono mučenje od pokusa s ovim...

Zadnji Uredio Wamp : 19-05-07 u 19:42.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 19:40   #12 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Kako bi moj frend kod babe s sela rekao :"Rađe s kup novu grafičku, šta¨ćet ker ?"
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 20:04   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nije dingo... tj, možda on ne laje, ali nisam na njega mislila.

Pa slušaj, di ti vidiš da sam ja rekla da ja odobravam to odučavanje psa od lajanja? Samo sam rekla da ga se može odučit, ali istina, svom psu ne dam da laje, jer živimo u stanu, nije da mi je drago zbog toga, ali ne želim da mi se susjedi bune zbog toga. Ali opet ne mislim da je to zlostavljanje životinje. Onda je bilo kakvo obučavanje i dresiranje psa zlostavljanje.. Ali neke stvari su neizbježne ako želiš imati psa,a niste recimo negdje u prirodi daleko od civilizacije, i ne znam kako možeš uspoređivat ono mučenje od pokusa s ovim...
Dingo (prerijski pas) definitvno ne laje. Ako laje, nije dingo. No, kao što kažeš, možda postoji još koja pasmina koja ne laje.

Definitvno ne želim nikakvo prepucavanje, nema smisla da se ganjamo oko toga, ali obuka i dresura ne zatiru fiziološke funkcije, a životinje (većina) pri tome uživaju. Ja definitivno nisam usporedio ona mučenja sa ovim, to bi bilo glupo i besmisleno. Pitao sam te samo, jer sam htio čuti tvoje mišljenje oko toga iz vrlo jednostavnog razloga: koliko ja znam, prilikom odvikavanja od lajanja životinjama se u trenutku lajanja ušpricava nekakva tekućina po glavi, očima u njušci. A to mi definitivno zvuči kao zlostavljanje. Volio bih da mi netko ko se u to razumije malo opiše to, ali onda neka otvori novu temu, jer smo već offtopic. Ako se slažeš, odgovori na ovu poruku, i onda više nećemo razgovarati o tome (ja neću replicirat).
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 20:14   #14 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa ni ja se ne želim prepucavat, ako se u nečemu ne slažemo ne znači da bi se trebali svađat.. ovo
Citat:
prilikom odvikavanja od lajanja životinjama se u trenutku lajanja ušpricava nekakva tekućina po glavi, očima u njušci.
ja prvi put čujem, koliko ja znam psa se uči da ne laje tako da u tom trenutku , dakle kad pas zalaje, moraš biti u njegovo blizini, i napravit nekakvu buku, da se malo uplaši, i da mu se skrene pozornost, može ga se i nježno protrest za šiju, jer tako rade kuje svojim štencima, ili ga se pošprica s malo vode, iako ja nisam za to jer ne želim da mi se pas boji vode.. ja znam samo za taj način... već sam rekla da nisam za to da se psa odvikava od lajanja, ali to je nažalost neizbježno ako psa držiš u stambenom naselju ili negdje gdje susjedima može smetat to lajanje... i da, offtopic prepusti meni.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 20:39   #15 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ne dati pasu da lije je isto kao ne dati čovjeku da prdne!
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 20:41   #16 (permalink)
Cobeta

Nije to isto.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 20:49   #17 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,137
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ne dati pasu da lije je isto kao ne dati čovjeku da prdne!
Kako si se ti naučio da ne prdiš pred svima tako se i pas nauči da ne laje u stanu

Ne mislim reći da si pas da ne skužiš krivo

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 22:31   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Eto Vatra ti je dobro rekla.. Ako nemaš iskustva s psima ne bih ti savjetovala njemačkog ovčara, znam masu ljudi koji su ga uzeli baš iz tog razloga koji si naveo, a onda su se odjednom iznenadili kako to, pas tvrdoglav, ništa ne sluša nisu očekivali da će se ipak morat potrudit i radit s psom da dobiju psa kakvog žele... prije nego se uopće odlučiš imati bilo kakvog psa morao bi poznavat onu osnovnu pseću psihologiju, i o vrsti psa kojeg nabavljaš se dobro raspitat o njegovom karakteru, mogućim bolestima kojima je sklon, itd. da ne bi bilo da ti se ne svidi pa da pas još završi i na ulici... isto tako bitno je kakve uvjete imaš za tog psa, koliko vremena bi imao za posvetit se tom psu..

imao sam njemackog ovčara ka dite i sićam se da je taj pas dobro slušao i nikad znakove nervoze i agresije nije pokazao..e sad kako drugi.. ...iskreno najviše me muči taj tazlog s vrimenom,njega mi uvik manjka!
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 04:55   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

kupi mini yorkshirre terriera, presladak je, ne pušta dlaku, praktične je džepne veličine i koristan je kao alarmno zvonce kad se netko približava kući...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg puki 2.jpg (12.2 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki 3.jpg (36.8 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki 6.jpg (42.7 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg pukica.jpg (26.2 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki 12.jpg (87.8 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki 8.jpg (16.0 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg ante i puki.jpg (10.5 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki.jpg (9.3 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg PUKIIS~1.JPG (8.9 KB, 0 pogleda)
Tip Fajla: jpg puki na odmoru.jpg (10.0 KB, 1 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 13:28   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: aurorica Pogledaj Poruke
kupi mini yorkshirre terriera, presladak je, ne pušta dlaku, praktične je džepne veličine i koristan je kao alarmno zvonce kad se netko približava kući...

hvala na prijedlogu ali uz moju fizicki izgled jednostavno ne pase.. ..
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108