Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-05-07, 14:44   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: dvojba-kojeg psa da kupim???

Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 17:45   #22 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Probaj razmisliti o ovom. Uzgajivač tvrdi da je izuzetno rentabilan.
Malo jede, ne laje, ne grize, ali je savršeni čuvar.
Navodno svi provalnici koji se s njim sretnu, poslije susreta imaju ozbiljne emocionalno-psihološke smetnje.
Pojma nema kako su to zaključili:

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-05-07, 17:48   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,966
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Jel to švicarska krizantema? Ja sam oduvjek tražio takvog.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 03:13   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Nisam dugo bio u ovom podforumu (nisam nikako mogao skupiti snage), ali red je da dam malo podrške Wampici... Mislim da sam čuo da malamuti ne laju- pasmina slična huskyu ali nešto veća. A sa lajanjem- psi su društvene životinje pa se uz malo treninga može postići da minimalno laju u kući/stanu (iako ima specifičnih aspekata tog lajanja tako da nisam sklon vjerovati da nije prikladno da psi laju kad 'hoće').
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 12:20   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-05-07
Godina: 32
Poruka: 20
JUMI se izdvaja iz mase

Dominik Maduna - odgoj,školovanje i psihofizička priprema.
U toj knjizi ti sve piše šta te zanima
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 02:29   #26 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Imam tu knjigu, to je naš Brođanin napisao Korisna knjiga....
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 04:13   #27 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma šta čitao, više puta se i napio u njegovom društvu.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:21   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ima već duže vrimena se mislim da sebi kupim psa,jos ka dite sam ga ima pa eto neka nostalgija se probudila..e sad,sta da kupim,vaši prijedlozi i iskustva,dali njemačkog ovčara jer sam čuo da su najčišći i najpametniji a i po prirodni su miroljubivi ili bi vi neku dr.pasminu iz nekog drugog razloga/iskustva!??
stari,najprije moras dobro promislit i odlucit koje osobine nebi tija da ti ima pas i onda odaberi takvoga...sve drugo ce ti bit za popizdit...ja sam 5 godina ispitiva sam sebe i zelija sam pasa koji ne smrdi,ne bali po kuci,nezahtjeva dizanje u 5 uri i izvodit ga pisat,nije naporan u kuci,nece ugrist nikoga,nece drugome stvarat probleme,da mogu s njime svugdi ici a da nece ljudi zazirat oce li ih napast,da nemam problem sa drugim pasima,da je dugovjecan,da nije skovacin,odan i pametan...puno sam trazija i nasa sam i viruj mi,nisam se zaeba i sve je ovako kako sam ti napisa...ni u ludilu nebi nikad uzeja nijednoga osim samojeda i iskljucivo zenku
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:24   #29 (permalink)
Cobeta

Pas s takvim osobinama što si ti nabrojao se ne dobiva nego stvara i odgaja.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:37   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

sinko dragi,dobija se,dobija,a ostalo su sve sitnice..
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113