| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Nježni predator | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Probaj razmisliti o ovom. Uzgajivač tvrdi da je izuzetno rentabilan. Malo jede, ne laje, ne grize, ali je savršeni čuvar. Navodno svi provalnici koji se s njim sretnu, poslije susreta imaju ozbiljne emocionalno-psihološke smetnje. Pojma nema kako su to zaključili: ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Nisam dugo bio u ovom podforumu (nisam nikako mogao skupiti snage), ali red je da dam malo podrške Wampici... Mislim da sam čuo da malamuti ne laju- pasmina slična huskyu ali nešto veća. A sa lajanjem- psi su društvene životinje pa se uz malo treninga može postići da minimalno laju u kući/stanu (iako ima specifičnih aspekata tog lajanja tako da nisam sklon vjerovati da nije prikladno da psi laju kad 'hoće').
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |