| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; Sinko dragi, ne dobiva se. Ček, ti misliš da ako si nabaviš njemačkog ovčara ili neku drugu sličnu pasminu da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Sinko dragi, ne dobiva se. Ček, ti misliš da ako si nabaviš njemačkog ovčara ili neku drugu sličnu pasminu da će on odmah biti onakav kakav si si ti zamislio? Takvi su mi najbolji, zato i ima toliko slučajeva da čovjek nabavi psa pa kad mu ne ispuni njegova očekivanja samo ga šukne na ulicu, jer je mislio da se nimalo neće morat potrudit oko njegovog odgoja, I pas koji "ne grize" se sigurno ne dobiva, nego stvara socijalizacijom i odgojom, itd. Naravno da postoje pasmine s različitim karakteristikama i osobinama, ali sa svakim psom je potrebno radit, a ne nabavit ga i ostavit u boksu/dvorištu, pa nek se sam odgaja.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Ja sam njemačkog ovčara dala samo kao primjer, dobro sam ja pročitala sve što si napisao. I nema smisla dalje s tobom raspravljat jer se očito držiš ko pijan plota svojeg mišljenja i misliš očito samo da je tvoje ispravno. Btw. njemački ovčar je super pas ako dođe u prave ruke ![]()
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
pardon prika sve ovo stoji sta si nabroja ali da je njemacki ovcar agresivna vrsta pasa to neces nigdi naci,svagdi se opisuje kao defanzivni pas cuvar a i svaki terijer ti je od njega po prirodi agresivniji.. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Njemački ovčar je uglavnom radni pas.. kao i ostale "dominantne pasmine" - što ne znači da je agresivan, ali da može biti ako se ne socijalizira. Uglavnom ja vam to ne znam objasnit, nadam se da će se uključit Superhabardabar ili netko drugi tko se bolje razumije i tko već radi s takvim psima.
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
sve ovisi o ljudskom radu s tim psom,uglavnom prijetelj mi je ima pit-bulla a po agresiji je svaka macka u kvartu bila agresivnija nego on pa eto sad zakljucite sami.. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | njemacki ovcar ima u sebi agresiju koju moze ispoljuit ako se to od njega trazi...cim pas ima tu mogucnost,nikad se nezna kad ce agresija nastupit...ima bezbroj primjera agresije i napada njemackog ovcara...osim toga,smrdi u zatvorenom i nemozes s njime komodno putovat...niste procitali dobro o osobinama koje sam ja trazija kod pasa procitajte dobro o osobinama pasa koje ja zelim da ima i sve ce vam bit jasno Zadnji Uredio Wamp : 16-06-07 u 13:22. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? opet nisi procita dobro...ja sam napisa da zelim pasa koji nemoze nikoga ozljedit a to ovaj nemoze jer je 1000-ama godina selektiran da se iskljuci 100% agresija i tu nema razgovora,to je tako i nemozes ga odgojit da bude agresivan dok sve ostale to mozes a ja to nezelim...ljudi moji citajte sta pise |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:47.