| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne, agresija se javlja prilikom krivog odgoja, ili još gore, nikakvog, ako se dopusti da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Kupi tornjaka,najbolje da ga potražiš u azilu pa da spasiš jednog psa, priijateljica mi ima tornjaka i pas je genijalan. Laje,naravno,i malo ga je teže obuzdat, ali je mekan,duge dlake,dosta velik,puno trči i igra se i ne grize. Vlasnicima treba oko 15 dana da se sprijatelje s njim, a meni je trebalo oko 2 mjeseca da se potpuno sprijateljim s njenim psom. I nakon 5-6 dana sam shvatila da me pas NEĆE UGRISTI. P.S.Javi kojeg si kupio/udomio. ![]() http://www.travnik-tourism.com/porta.../tornjak03.jpg |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Citat:
I to male bebice... A vidi ovog kako tužno gleda... kad ga vidim... Odi na stranicu od Noine arke pa pogledaj... Spasi jedno ovakvo malo slatko stvorenje... Ovo je kujica i ime joj je Hilda.. Pogledaj... | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Ja glasam za peseka iz azila. I ja sam svoju curicu uzela iz azila i ne bi ju mijenjala za nikakvog čistokrvnog psa... A niti kad sam tražila psa za udomiti nisam htjela čistokrvnog. Nemam ništa protiv njih, ali draže mi je bilo spasiti jedan mali pseći život slatka moja mala đukela ![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #49 (permalink) |
| charolastra | Re: dvojba-kojeg psa da kupim??? Baš je slatka ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.

I to male bebice... A vidi ovog kako tužno gleda...
kad ga vidim... Odi na stranicu od Noine arke pa pogledaj... Spasi jedno ovakvo malo slatko stvorenje... Ovo je kujica i ime joj je Hilda.. Pogledaj...
Pali gume a ne dušu