Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi dvojba-kojeg psa da kupim??? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne, agresija se javlja prilikom krivog odgoja, ili još gore, nikakvog, ako se dopusti da se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-07, 13:35   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: dvojba-kojeg psa da kupim???

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne, agresija se javlja prilikom krivog odgoja, ili još gore, nikakvog, ako se dopusti da se pas "sam odgaja"..

mislim da je bas njemacki ovcar iz vise razloga najbolji izbor,pametan i lip pas s manirama cuvara i privrzenosti vlasniku.,.
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 17:02   #42 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

nemoj kupovat psa,spasi nekom psu život i uzmi ga iz azila.Cjepljen je ,možda i kastriran,a učinit ćeš dobro dijelo.
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 15:02   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 43
Dora :-) se izdvaja iz mase
Arrow Re: dvojba-kojeg psa da kupim???

Kupi tornjaka,najbolje da ga potražiš u azilu pa da spasiš jednog psa, priijateljica mi ima tornjaka i pas je genijalan. Laje,naravno,i malo ga je teže obuzdat, ali je mekan,duge dlake,dosta velik,puno trči i igra se i ne grize. Vlasnicima treba oko 15 dana da se sprijatelje s njim, a meni je trebalo oko 2 mjeseca da se potpuno sprijateljim s njenim psom.
I nakon 5-6 dana sam shvatila da me pas NEĆE UGRISTI.
P.S.Javi kojeg si kupio/udomio.

http://www.travnik-tourism.com/porta.../tornjak03.jpg
Dora :-) je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 15:45   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,540
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

labrador apsolutno
Odgovori sa citatom
Star 07-09-07, 23:30   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
nemoj kupovat psa,spasi nekom psu život i uzmi ga iz azila.Cjepljen je ,možda i kastriran,a učinit ćeš dobro dijelo.
Slažem se s mean girl... Toliko ih ima, a koliko ih tek ubiju I to male bebice... A vidi ovog kako tužno gleda... kad ga vidim... Odi na stranicu od Noine arke pa pogledaj... Spasi jedno ovakvo malo slatko stvorenje... Ovo je kujica i ime joj je Hilda.. Pogledaj...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hilda.jpg (7.6 KB, 6 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 01:01   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,317
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

nekog sjatkog
hh
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 01:02   #47 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,220
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Potpisujem zadnja dva posta
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 01:04   #48 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Ja glasam za peseka iz azila. I ja sam svoju curicu uzela iz azila i ne bi ju mijenjala za nikakvog čistokrvnog psa... A niti kad sam tražila psa za udomiti nisam htjela čistokrvnog. Nemam ništa protiv njih, ali draže mi je bilo spasiti jedan mali pseći život

slatka moja mala đukela

Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 01:05   #49 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,098
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Baš je slatka

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 01:18   #50 (permalink)
prof. Foruma

Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Baš je slatka
Hvala daidza Živjele đukele
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvojbakojeg, kupim, psa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108