| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Gdje se pas treba držati? u Život i Stil forumu; pas može živjeti sretan i zadovoljan i u stanu, pa čak i u malom i č... |
| Vidi Rezultate Anketa: Pas treba biti | |||
| U kući-stanu....mažen i pažen | | 12 | 38.71% |
| U dvorištu-slobodno pušten | | 15 | 48.39% |
| Na lancu | | 1 | 3.23% |
| U Boksu | | 1 | 3.23% |
| Pušten u divljinu | | 2 | 6.45% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje se pas treba držati? pas može živjeti sretan i zadovoljan i u stanu, pa čak i u malom i čak ako je velik.. ako imate uvjete za to i vremena da ga izvodite više puta na dan i bar jednu dugu šetnju.. dok recimo i pas u dvorištu može biti nesretan... jer pas ako je po cijele dane sam u dvorištu opet nije dobro, jer i taj pas treba ići u duge šetnje itd. Moj pas je u stanu i odmalena ga se vodi i na istrčavanje i u duge šetnje i bavi se s njim... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Gdje se pas treba držati? Citat:
ja kosim travu a ona iza mene cupka... i ja se nahodam a di ona nebi ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Gdje se pas treba držati? Ljudi koji imaju kućne ljubimce o njima se i brinu gdje god oni bili, u kući ili stanu. A oni koji imaju psa samo kao čuvara badava im i najveće dvorište kad se s njim ne bave niti malo. Takvih ja znam puno, pogotovo na selu gdje je bitno samo psa stavit na lanac na ulazu u dvorište, dat mu hranu jednom dnevno pa nek čuva i laje ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje se pas treba držati? Ja mog držim kombinirano. Imamo vrt di je preko dana i po ljeti, a kada je jaka zima onda ga ipak stavimo u kuću. Dakle moj odgovor je kombinacija između dvorišta i kuće/stana. Kada smo na poslu mi je super što ima dvorište, ipak mu je zanimljivije vani nego unutra. Ali slažem se sa Eowyn i Sahasom da se treba o njemu brinuti maksimalno gdje god ga držao.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Gdje se pas treba držati? Po mom skromnom misljenju, psu nije mjesto u kuci jer koliko god ga kupali i sl. smrdi, to mozda stanari ne primjete, al nek netko dodje odmah osjeti. Drugi veci problem je ispadanje dlaka pa to vrlo ruzno izgleda, a i ima raznih bolesti koji se mozu dobiti dlakom. Dalje, bilo je slucajeva gdje je pas bio s obitelji i 10-ak godina i onda u snu zakolje, a zanju se i iskipat u kuci I da, ljudi i psi nisu jednaki stoga ne mogu djelit isti krov nad glavom. Znaci cucki u dvoriste di imaju vise mjesta, komocije i svi sretni.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzati, gdje, pas, treba |
« PETICIJA
|
Slatke mace »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

ja kosim travu a ona iza mene cupka... i ja se nahodam a di ona nebi 

I da, ljudi i psi nisu jednaki stoga ne mogu djelit isti krov nad glavom. Znaci cucki u dvoriste di imaju vise mjesta, komocije i svi sretni.