Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Gdje se pas treba držati? u Život i Stil forumu; pas može živjeti sretan i zadovoljan i u stanu, pa čak i u malom i č...

Vidi Rezultate Anketa: Pas treba biti
U kući-stanu....mažen i pažen 12 38.71%
U dvorištu-slobodno pušten 15 48.39%
Na lancu 1 3.23%
U Boksu 1 3.23%
Pušten u divljinu 2 6.45%
Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-10-06, 14:40   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,495
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Gdje se pas treba držati?

pas može živjeti sretan i zadovoljan i u stanu, pa čak i u malom i čak ako je velik.. ako imate uvjete za to i vremena da ga izvodite više puta na dan i bar jednu dugu šetnju.. dok recimo i pas u dvorištu može biti nesretan... jer pas ako je po cijele dane sam u dvorištu opet nije dobro, jer i taj pas treba ići u duge šetnje itd. Moj pas je u stanu i odmalena ga se vodi i na istrčavanje i u duge šetnje i bavi se s njim...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 14:50   #12 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
dok recimo i pas u dvorištu može biti nesretan... jer pas ako je po cijele dane sam u dvorištu opet nije dobro, jer i taj pas treba ići u duge šetnje itd
Našeta se ona sama... ja kosim travu a ona iza mene cupka... i ja se nahodam a di ona nebi

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 15:03   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,495
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ma znam ali ti se navjerojatnije i baviš s njom, dok recimo znam ljude koji drže pse u dvorištu, prepušteni su sami sebi...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 15:08   #14 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,254
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ljudi koji imaju kućne ljubimce o njima se i brinu gdje god oni bili, u kući ili stanu.
A oni koji imaju psa samo kao čuvara badava im i najveće dvorište kad se s njim ne bave niti malo. Takvih ja znam puno, pogotovo na selu gdje je bitno samo psa stavit na lanac na ulazu u dvorište, dat mu hranu jednom dnevno pa nek čuva i laje

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 15:10   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Žalosno
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 16:10   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ja mog držim kombinirano. Imamo vrt di je preko dana i po ljeti, a kada je jaka zima onda ga ipak stavimo u kuću. Dakle moj odgovor je kombinacija između dvorišta i kuće/stana.
Kada smo na poslu mi je super što ima dvorište, ipak mu je zanimljivije vani nego unutra.
Ali slažem se sa Eowyn i Sahasom da se treba o njemu brinuti maksimalno gdje god ga držao.
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 17:49   #17 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Po mom skromnom misljenju, psu nije mjesto u kuci jer koliko god ga kupali i sl. smrdi, to mozda stanari ne primjete, al nek netko dodje odmah osjeti. Drugi veci problem je ispadanje dlaka pa to vrlo ruzno izgleda, a i ima raznih bolesti koji se mozu dobiti dlakom. Dalje, bilo je slucajeva gdje je pas bio s obitelji i 10-ak godina i onda u snu zakolje, a zanju se i iskipat u kuci I da, ljudi i psi nisu jednaki stoga ne mogu djelit isti krov nad glavom. Znaci cucki u dvoriste di imaju vise mjesta, komocije i svi sretni.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 17:52   #18 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja imam malog pinča, niti ne smrdi, niti mu dlaka ispada niti ništa, i spava u krevetu
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 18:08   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ja imam malog pinča, niti ne smrdi, niti mu dlaka ispada niti ništa, i spava u krevetu
A koje baterije idu u to?
Ili ga puniš preko noći?
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 18:17   #20 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

preko noći
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzati, gdje, pas, treba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113