| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi ˝Hiperaktivan˝ pas u Život i Stil forumu; Ima jedan psić u susjedstvu, mješanac ne znam čega, presladak je i obožavam se igrat s njim. Dok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | ˝Hiperaktivan˝ pas Ima jedan psić u susjedstvu, mješanac ne znam čega, presladak je i obožavam se igrat s njim. Dok sam prije mislila da je to samo zaigranost sad me već brine i ne djeluje mi normalno. On je kao naelektriziran, zvuči smješno al taj pas se ne može umiriti, skače pol metra u zrak, hoda na dvije noge, srce mu nenormalno tuče. Jedino se smiri kad ga češkam po vratu ali onda pak kao da ne diše koliko je smiren. Ima možda godinu i pol - dvije... Čudno da se s nikime tako luđački ne ponaša, osim sa mnom i s mojim tatom. Voljela bih misliti da je jako sretan što me vidi ali opet mislim da s njim nešto nije u redu. Ima li netko ovakvih iskustava? Znate li možda o čemu se radi? Čitala sam nešto o hiperaktivnosti pasa ali nema baš sve simptome.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ˝Hiperaktivan˝ pas gle ja imam doma kuju koja se slicno ponasa (ovo djubre na slici ), to ti je takav pas, samnom je hiperaktivna jer je navikla tako, s drugima je poprilicno mirna osim kad netko dodje kod nas, onda je mora pomaziti jer dugcije se nece smiriti bila je skotna i dan prije nego se okotila je skakala skoro pola metra uzrak, samo je zivahan, ![]() najvjerojatnije ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ˝Hiperaktivan˝ pas A nadam se da se radi samo o živahnosti, ali čudno je da je toliko ˝sretan˝ jer ipak nije moj pas i sa vlasnicima se tako ne ponaša. Možda postoji doza hiperaktivnosti pa u kombinaciji sa srećom dovodi do blagog ludila ![]() Imaš jako lijepog psa ![]()
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ˝Hiperaktivan˝ pas hehe, hvala ma takvi su, s nekim ljudima znaju da se mogu zafrkavat igrat i biti takvi... zato ti je to tako, kazen ti s drugima doma je drugi pas, samnom je budalica mala zivahna ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
« Rado
|
Pseći pakao u Benkovcu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

), to ti je takav pas, samnom je hiperaktivna jer je navikla tako, s drugima je poprilicno mirna osim kad netko dodje kod nas, onda je mora pomaziti jer dugcije se nece smiriti
bila je skotna i dan prije nego se okotila je skakala skoro pola metra uzrak, samo je zivahan,