Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

˝Hiperaktivan˝ pas

Raspravljate o temi ˝Hiperaktivan˝ pas u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Ima jedan psić u susjedstvu, mješanac ne znam čega, presladak je i obožavam se igrat s njim. Dok sam prije ...

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

˝Hiperaktivan˝ pas

Ima jedan psić u susjedstvu, mješanac ne znam čega, presladak je i obožavam se igrat s njim. Dok sam prije mislila da je to samo zaigranost sad me već brine i ne djeluje mi normalno. On je kao naelektriziran, zvuči smješno al taj pas se ne može umiriti, skače pol metra u zrak, hoda na dvije noge, srce mu nenormalno tuče. Jedino se smiri kad ga češkam po vratu ali onda pak kao da ne diše koliko je smiren. Ima možda godinu i pol - dvije... Čudno da se s nikime tako luđački ne ponaša, osim sa mnom i s mojim tatom. Voljela bih misliti da je jako sretan što me vidi ali opet mislim da s njim nešto nije u redu. Ima li netko ovakvih iskustava? Znate li možda o čemu se radi? Čitala sam nešto o hiperaktivnosti pasa ali nema baš sve simptome.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: ˝Hiperaktivan˝ pas

gle ja imam doma kuju koja se slicno ponasa (ovo djubre na slici ), to ti je takav pas, samnom je hiperaktivna jer je navikla tako, s drugima je poprilicno mirna osim kad netko dodje kod nas, onda je mora pomaziti jer dugcije se nece smiriti bila je skotna i dan prije nego se okotila je skakala skoro pola metra uzrak, samo je zivahan,

najvjerojatnije

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

A nadam se da se radi samo o živahnosti, ali čudno je da je toliko ˝sretan˝ jer ipak nije moj pas i sa vlasnicima se tako ne ponaša. Možda postoji doza hiperaktivnosti pa u kombinaciji sa srećom dovodi do blagog ludila

Imaš jako lijepog psa

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

hehe, hvala

ma takvi su, s nekim ljudima znaju da se mogu zafrkavat igrat i biti takvi... zato ti je to tako, kazen ti s drugima doma je drugi pas, samnom je budalica mala zivahna

Starter Avatar od korisnika ScaredOne
    Datum registracije
    23-06-08
    Poruka
    31
    Liked
    0 times

A obicno ti mali psi imaju extra energije nego drugi psi.
    Isto Jack russel terijeri...to je hiperaktivno maximum

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Možda...Evo baš mi je maloprije došao pred vrata, sav se trese, skače, ne zna šta će sa sobom, smiješan je skroz

Akademik Avatar od korisnika HPetrovic1989
    Datum registracije
    26-03-08
    Poruka
    6,575
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
    A nadam se da se radi samo o živahnosti, ali čudno je da je toliko ˝sretan˝ jer ipak nije moj pas i sa vlasnicima se tako ne ponaša. Možda postoji doza hiperaktivnosti pa u kombinaciji sa srećom dovodi do blagog ludila

Imaš jako lijepog psa
    Pa očigledno je da tebe voli više nego vlasnika

Ah možda je navikao na vlasnika,uvijek je s njim pa svaku promjenu i svako druženje sa drugom osobom doživljava tako.
    Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 11-01-09 u 02:12
    When your chips are down,and your highs are low...joyride

Lajkaj nas na Facebooku