| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi HITNO! u Život i Stil forumu; Evo idem doma i blizu kuće nađem malu mačku, ja mislim da nema više od tjedan-dva. Uglavnom, ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | HITNO! Evo idem doma i blizu kuće nađem malu mačku, ja mislim da nema više od tjedan-dva. Uglavnom, ako je ostavim vani neće preživjet, pa molim vas ako bi je netko udomio ili barem čuvao dok se ne bude mogla sama snalazit. Ja je stvarno ne mogu zadržat, i sad je moram skrivat. Ako je netko želi ja ću je dovesti, ako se radi o Rijeci i okolici.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO! Jao ljudi ne dirajte male mačke... ako si ju vidjela ne znači da joj mater nie u blizini...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO! Ma da, ali prije će biti da ju je netko ostavio. Tako ni ja nisam htjela malo mače uzet (zbog mirisa) misleći da će ju majka već pronać, pa sam se gadno prevarila....
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO! A znam, tak su meni pokupili pet mačaka, jer kao jadna mala maca nema nikog i tako slatko gleda i idem ju ja uzet... ako postoji mačka i ako je mala, zar mislite da je prešla kilometre i milje i udaljila se toliko da ju mater ne može naći?? a uzimte u obzir da ih mačke mogu namirisati prije nego vidjeti... i onda ljudi tak kupe mačke, koje ili su nečije dvorišne ili imaju mamu koja se sasvim lijepo može pobrinuti za njih...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HITNO! Mačka je bila napuštena, jer tu gdje živim praktički poznam svaku životinju, a ova mačka je bila neka posebna vrsta i znam da takvih nema ovdje. Inače ju ne bih uzela. Sada ne znam gdje je, dala sam ju jednom psiću na čuvanje kad sam odlazila iz kuće. Namjeravala sam je ponovo uzet kad se vratim ali je nije bilo, pa pretpostavljam da su je uzeli vlasnici psa.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO! Šteta da ti se nije nitko javio Valjda ju je netko već uzeo... ne znam kako je tamo u Rijeci ali ovdje kod mene u Brodu nema šanse da bi netko uzeo malu macu, prije bi ju šutnuo s gađenjem nego uzeo.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: HITNO! Citat:
Evo sad vidjeh ovu temu, i mislim si da sam prije vidio možda bi i uzeo tu macu zato jer ionako ne živim u centru grada (na biviu sam), imam i dvorišta dosta i sve pa stvarno tu imam uvjete za još jednu macu Mislim si nabavit sad psića uskoro jednog , uzet ću valjda iz azila da spasim neko slatko malo stvorenje, ili ću od nekog poznanika ako se kome izlegu mali psići
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.