Ajoj...teško je davat dijagnoze ovako...Očito je nešto ozbiljnije, pitaj savjet više veterinara. I provjeri da nije želudac. Šta kad su vadili krv nisu ništa našli?
Raspravljate o temi Hitno trebam savjet za svoga psica u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Imam psa starog 11god. U zadnja 3 tjedna je smanjio jelo da bi unazat tjedan dana skroz prestao jesti., a ...
Ajoj...teško je davat dijagnoze ovako...Očito je nešto ozbiljnije, pitaj savjet više veterinara. I provjeri da nije želudac. Šta kad su vadili krv nisu ništa našli?
Ma kao jetra je malo ostecena i srce sporije, ali nista opasno... Bili smo kod vise njih... nemaju pojma, salju za zagreb a do cetvrtka nemozemo otici... ako dotle bude ziv. Na ocigled tone. svaka 24h dobiva infuziju
ovi kod nas u Osijeku nemaju s cim da pregledaju zeludac. ne mogu vjerovati
Zadnji Uredio Bluebird : 15-09-09 u 20:57
Stvarno mi je žao, ne znam kako bih ti pomogla. Možda da na nekim forumima baš o kućnim ljubimcima pitaš ako je netko imao slično iskustvo.
a gledala sam ali nista slicno nema.
Je li moguće da se otrovao negdje?
Pa mislim da ne, jer inace nejede nista kad seta, a nikada nije pusten osim u dvoristu a tu nema sanse.
jedan pas mi je uginuo od krpelja. ovaj je pregledan uzduz i popreko i nema ga. simptomi su slicni, ali u krvi bi se pokazalo da je nesto, a krv je uredu
Zadnji Uredio Bluebird : 15-09-09 u 20:56
Nadam se da nije tumor, možda neka jača viroza. Pokušaj otići do Zagreba što prije da saznaš. I sretno!
hvala! nadam se da ce biti sretno
Ništa, brzo do Zagreba, a onda se nadam da ćeš znati više.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.