Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Hitno trebam savjet za svoga psica

Raspravljate o temi Hitno trebam savjet za svoga psica u Kućni ljubimci forumu, dio Život i Stil foruma; Imam psa starog 11god. U zadnja 3 tjedna je smanjio jelo da bi unazat tjedan dana skroz prestao jesti., a ...

Starter Avatar od korisnika laila
    Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Hitno trebam savjet za svoga psica

Imam psa starog 11god. U zadnja 3 tjedna je smanjio jelo da bi unazat tjedan dana skroz prestao jesti., a sad i piti. Bili smo desetak puta kod veterinara, dobio je vitamine, injekcije, tablete, ociscene su mu zljezde, izvadjena krv... a on sve vise tone...
    Nemoze vise ni hodati, non stop povraca, a veterinar ne zna sto mu je... Nema temperaturu. Navodno ima zuticu, ali kao nije od toga... Bojim se da ne ugine.
    Danas mi je rekla veterinarka da misli da je tumor zeludca, ali da bi to trebalo sve da se pregleda na veterinarskom fakultetu u ZG.
    Dali mi netko od vas moze pomoci sa kojim savjetom???

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Re: Hitno trebam savjet za svoga psica

Ajoj...teško je davat dijagnoze ovako...Očito je nešto ozbiljnije, pitaj savjet više veterinara. I provjeri da nije želudac. Šta kad su vadili krv nisu ništa našli?

Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times
    Ma kao jetra je malo ostecena i srce sporije, ali nista opasno... Bili smo kod vise njih... nemaju pojma, salju za zagreb a do cetvrtka nemozemo otici... ako dotle bude ziv. Na ocigled tone. svaka 24h dobiva infuziju

ovi kod nas u Osijeku nemaju s cim da pregledaju zeludac. ne mogu vjerovati
    Zadnji Uredio Bluebird : 15-09-09 u 20:57

dr.sc. Foruma Neighbour Wars Champion, Stage Diver Champion, Pang Champion, Spacerunner 2 Champion, Balloon Drop Champion, Super Mario Flash Champion, Mercury Drops Champion, Memory 2000 Champion, Neon Champion, Eggz Champion, Asteroid Miner Champion, Franky The Fish Champion, Venture Kid Champion, Firewall Champion Avatar od korisnika Bluebird
    Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Stvarno mi je žao, ne znam kako bih ti pomogla. Možda da na nekim forumima baš o kućnim ljubimcima pitaš ako je netko imao slično iskustvo.

Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

a gledala sam ali nista slicno nema.

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Je li moguće da se otrovao negdje?

Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times
    Pa mislim da ne, jer inace nejede nista kad seta, a nikada nije pusten osim u dvoristu a tu nema sanse.

jedan pas mi je uginuo od krpelja. ovaj je pregledan uzduz i popreko i nema ga. simptomi su slicni, ali u krvi bi se pokazalo da je nesto, a krv je uredu
    Zadnji Uredio Bluebird : 15-09-09 u 20:56

Datum registracije
    03-04-07
    Poruka
    2,180
    Liked
    4 times

Nadam se da nije tumor, možda neka jača viroza. Pokušaj otići do Zagreba što prije da saznaš. I sretno!

Datum registracije
    15-09-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

hvala! nadam se da ce biti sretno

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ništa, brzo do Zagreba, a onda se nadam da ćeš znati više.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Lajkaj nas na Facebooku