| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Ime za psa u Život i Stil forumu; đuro - dobro je ime a i zavarat ćeš protivnika, mislit će da je muško a nije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: help!!! ime za pesicu!! simpatican peso koliko vidim na slici,evo jos par prijedloga:wendy,vindi,gana,tira,mira,beri,megi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: help!!! ime za pesicu!! kakvo ime trazis? nesto posebno ili? ja kad sam trazio ime za svoga htio sam nesto iz mitologije ili nesto slicno tome! moj prijedlog ti je Pepina, tak se zvala od frendica kujica malamuta!
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: pesica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

pametni znaju 

,flafi,mimy bi bilo dobro ime ...nemam sad inspiracije kad dobim napisem
I pametni grijese